ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ο Δήμος Τρικκαίων προετοιμάζεται για το κύμα κακοκαιρίας

dimos_trikaiwn_300_190
Σε οργανωτική ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Τρικκαίων και οι αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά στο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει την περιοχή τις επόμενες μέρες, σύμφωνα τουλάχιστον με τις μετεωρολογικές προβλέψεις.

Από σήμερα το πρωί, όπως γίνεται γνωστό, η αρμόδια Διεύθυνση Επιχειρησιακού Έργου έχει οργανωθεί πάνω στα σχέδια που από πέρυσι έχουν εκπονηθεί.
Έτσι, όπως σχετικά τονίζεται, σε επίπεδο εξοπλισμού, μηχανημάτων και τεχνικών θεμάτων, από σήμερα ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την εξασφάλιση σάκων άμμου και αλατιού. 

Εξοπλίστηκαν, επίσης, οχήματα με τα μηχανήματα καθαρισμού δρόμων από το χιόνι, ενώ άλλα μηχανήματα (π.χ. γκρέιντερ) ελέγχονται, προκειμένου να είναι έτοιμα. 

Πάντως, ειδικά στις γέφυρες των Τρικάλων και σε σημεία, όπου απαιτείται προσοχή, ήδη έχουν ετοιμαστεί σάκοι με άμμο, προκειμένου με την πρώτη νιφάδα χιονιού, να στρωθούν στα επικίνδυνα σημεία.

Η προετοιμασία αυτή γίνεται, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα και να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στον Δήμο, για κατοίκους, επαγγελματίες και επισκέπτες, τονίζεται από τη δημοτική αρχή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.