ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Επιτομή της αθλιότητας οι επιθέσεις του ΠΑΣΟΚ στον Πάνο Καμμένο»

300x190
«Οι συνεχείς προσωπικές επιθέσεις του ΠΑΣΟΚ εναντίον του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου με χαρακτηρισμούς περί «ακροδεξιών», συνιστούν κυριολεκτικά επιτομή της αθλιότητας. Επειδή, όμως, στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως από τα συνεχή στραπάτσα που έχουν υποστεί από τους Έλληνες ψηφοφόρους, ξεχνούν πάρα πολύ εύκολα, ενώ περισσεύει το θράσος, θα τους θυμίζουμε μόνιμα πως το δικό τους κόμμα συνεργαζόταν και συναγελαζόταν με την ακροδεξιά και ακροδεξιούς, τύπου Βορίδη, Αδωνι, Πλεύρη και λοιπών «μπουμπουκιών» ή «μπουμπούκων». 

Η αλήθεια και τα γεγονότα ούτε αλλοιώνονται, ούτε παραγράφονται. Έχουν καταγραφεί" αναφέρει η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε απάντησή της στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ με αφορμή το σύμφωνο συμβίωσης..

"Όσο για την κυβερνητική συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζονται πιστοποιητικά νομιμότητας από κανέναν, πολύ περισσότερο από το κόμμα της κ. Γεννηματά που συνεχίζει να βρίσκεται δυστυχώς κάτω από τη βαριά σκιά του Βενιζέλου" προσθέτει στην δήλωσή της, καταλήγοντας "σε ότι αφορά την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, είναι ένα πολύ σοβαρό και λεπτό ζήτημα για το οποίο οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα τοποθετηθούμε κατά τη συζήτηση στη Βουλή».


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.