ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Γεωργιάδης: «Αν είμαι αρχηγός της ΝΔ βοήθεια στο ΣΥΡΙΖΑ δεν δίνω

nea-dimokratia-300x190
Τους λόγους για τους οποίους διεκδικεί την ηγεσία της ΝΔ τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρεία του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα.

«Εμείς κάνουμε τώρα μία προσπάθεια να εκλέξουμε ένα ισχυρό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Εγώ διεκδικώ τη ψήφο σας. Τη διεκδικώ για τους εξής λόγους. Πρώτον, γιατί είμαι δεξιός και δεν το κρύβω. Δεύτερον, διότι έχει αποδειχθεί ότι είμαι αποτελεσματικός και οργανωτικός και τρίτον και κυριότερο, διότι είμαι αυτός τον οποίον ο Τσίπρας δεν θέλει με τίποτα να εκλεγεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Μάλιστα, σημείωσε πως όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, θα πρέπει την επόμενη ημέρα το κόμμα να είναι ενωμένο. «Το μοναστήρι να είναι καλά, που λέγανε οι παλαιοί, και από ηγουμένους βγάζει όσους θέλεις. Έτσι πρέπει να βλέπετε και τη Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία είναι το μοναστήρι. Εμείς πρέπει να το κάνουμε ακμαίο, ζωντανό, να είναι καλά να προχωράει, όπως κάνουν όλα τα κόμματα σε όλο τον κόσμο», επεσήμανε ο υποψήφιος της ΝΔ.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι για μεγάλες πολιτικές εξελίξεις μέσα στο 2016, θεωρώντας ότι η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει πολύ δρόμο μπροστά της.

«Ο Τσίπρας θα δυσκολευτεί στο κοινοβούλιο και θα ζητήσει βοήθεια και από άλλους. Εάν είμαι εγώ αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας βοήθεια στον ΣΥΡΙΖΑ δεν δίνω. Να είμαστε συνεννοημένοι. Είναι ένας πολύ επικίνδυνος πρωθυπουργός και για αυτό πρέπει να φύγει. Κάνει μόνο ζημιά, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα», είπε με νόημα ο κ. Γεωργιάδης.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.