ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σρέντερ: «Χωρίς ειρήνη, όλα είναι ένα τίποτα»

srenter-300x190
«Χωρίς ειρήνη, όλα είναι ένα τίποτα», δήλωσε ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ, μιλώντας στο συνέδριο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD), σε μια αναφορά σε τρεις εμβληματικές προσωπικότητες του χώρου της γερμανικής σοσιαλδημοκρατίας που πέθαναν πρόσφατα, τον Χέλμουτ Σμιτ, τον Έγκον Μπαρ και Γκίντερ Γκρας.

«Το δικό τους κίνητρο ήταν ότι χωρίς την ειρήνη, όλα είναι ένα τίποτα», δήλωσε ο κ. Σρέντερ και κάλεσε τους συνέδρους να αγωνιστούν με τόλμη για την ειρήνη, την ελευθερία και την δικαιοσύνη. 

«Αυτή η πεποίθηση καθοδηγούσε την δράση αυτών των μεγάλων προσωπικοτήτων και αποτελεί την κληρονομιά τους. Ο θάνατός τους μας υπενθυμίζει τι μας κρατά ενωμένους εμάς τους σοσιαλδημοκράτες και τι μας διαχωρίζει από τους άλλους. Ας μην το ξεχάσουμε αυτό. Διότι μας δίνει, και ιδιαίτερα δίνει σε εσάς, την δύναμη για όλα όσα πρέπει να γίνουν», δήλωσε ο πρώην καγκελάριος και ζήτησε από τους συνέδρους να στηρίξουν τον αρχηγό του κόμματος και Αντικαγκελάριο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ στην προσπάθειά του
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.