ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Βραβείο «SUV της Χρονιάς 2016» για το Νέο Volvo XC90

volvo_xc90_300_190
• Το Νέο Volvo XC90 αναδείχθηκε “SUV της Χρονιάς 2016” από το μεγάλης κυκλοφορίας περιοδικό αυτοκινήτου Motor Trend, στις ΗΠΑ
• Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα βραβεία σε παγκόσμιο επίπεδο 
• Το ίδιο βραβείο είχε αποσπάσει και το πρώτης γενιάς XC90, το 2002

Το γνωστό ρητό ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, επιβεβαιώνεται πλήρως στην περίπτωση του νέουVolvo XC90

Το νέο μεγάλο SUV της Volvo ανακηρύχθηκε «SUV της Χρονιάς 2016» (SUV of the Year 2016) από το περιοδικό αυτοκινήτου Motor Trend, ένα από τα μεγαλύτερα σε κυκλοφορία στις Η.Π.Α.. Το ίδιο βραβείο είχε κατακτήσει και η πρώτη γενιά του XC90, το 2002! 

Το νέο XC90 είναι το πρώτο μοντέλο της σουηδικής μάρκας που είναι κτισμένο πάνω στη νέα Μεταβλητή Αρχιτεκτονική Προϊόντος (Scalable Product Architecture –SPA), το πρώτο μοντέλο που σηματοδοτεί τη νέα, Volvo-by-Volvo εποχή, στην οποία η Volvo σχεδιάζει, εξελίσσει και κατασκευάζει τα μοντέλα της η ίδια. 

Σε λίγους μόλις μήνες κυκλοφορίας, τo Νέο Volvo XC90 έχει πολύ εντυπωσιακή εμπορική πορεία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Η υποδοχή που του επιφύλαξε η αμερικάνικη αγορά ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με τις πωλήσεις να έχουν ξεπεράσει ήδη τις 7.000 ενώ παγκοσμίως οι παραγγελίες είναι περισσότερες από 70.000!

Το Motor Trend είναι ένας από τους πλέον ιστορικούς τίτλους στο χώρο του ειδικού τύπου και τα βραβεία που απονέμει έχουν παγκόσμιο κύρος! Με έτος ίδρυσης το 1949, μόνο στις Η.Π.Α. η κυκλοφορία του υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο τεύχη το μήνα.


real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.