ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Παναθηναϊκός: Όλες οι θύρες έγιναν «Θύρα 13»!

suspirwsi_ston_panathinaiko_25-1-16
Η τιμωρία των θυρών 13-14 από τον Σταύρο Κοντονή έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να προβαίνουν σε μία συμβολική κίνηση για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την Τετάρτη (27/01 17:15), το οποίο είναι το πρώτο εντός έδρας με παρουσία φιλάθλων μετά την τιμωρία από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού ανακοίνωσαν το πρόγραμμα διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «8» τους Κυπέλλου Ελλάδας. Στην ανακοίνωση αυτή γνωστοποίησαν ότι όλες οι θύρες του «Απόστολος Νικολαΐδης» μετονομάζονται συμβολικά σε «Θύρα 13», ενώ η γενική είσοδος για το συγκεκριμένο παιχνίδι ορίστηκε στα 10 ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει το πρόγραμμα διάθεσης εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (27/01, 17:15) που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 1η αγωνιστική του 4ου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας και ενημερώνει τους φιλάθλους πως όλες οι Θύρες του ιστορικού μας γηπέδου, μετονομάζονται συμβολικά σε Θύρα 13. Κάθε Θύρα μετατρέπεται σε Τομέα. Για παράδειγμα, η παλιά Θύρα 1, μετονομάζεται σε Θύρα 13 – Τομέας 1, η Θύρα 5Β μετονομάζονται σε Θύρα 13 – Τομέας 5Β. 
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10€ σε όλες τις Θύρες εκτός της Θύρας 13 –Τομέας 10 που κοστίζει 20€ το εισιτήριο και της Θύρας 13 – Τομέας 3 που κοστίζει 30€.
Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα Δευτέρα 25/1 μέσω web αλλά και από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου Θύρα 13 – Τομέας 4, από τις 9:30 έως τις 17:30 καθημερινά. 
Για τον προσεχή αγώνα, η αγορά εισιτηρίων είναι «ανοιχτή» για όλους τους φιλάθλους, είτε είναι Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, είτε όχι.
Κάθε Σύμμαχος δικαιούται 4 εισιτήρια στο όνομά του, γνωρίζοντας και δηλώνοντας απαραίτητα το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας κάθε φιλάθλου εξ’ ονόματος του οποίου αγοράζει το εισιτήριο.
Υπενθυμίζουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ όπως και κάθε ΠΑΕ, είναι υποχρεωμένη να προσαρμοστεί στο νέο τρόπο για τη διάθεση εισιτηρίου αθλητικών εκδηλώσεων που ζητά την καταχώρηση και του ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Ο έλεγχος των αποδεικτικών ΑΜΚΑ και ΑΔΤ είναι αυστηρός και σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων, η ομάδα διατηρεί το δικαίωμα απαγόρευσης εισόδου.

sdna.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.