ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τραγωδία στην Πάτρα-8χρονος νεκρός από πυρκαγιά

tragwdia_stin_patra-30-1-16
Τραγωδία με θύμα ένα οκτάχρονο παιδί σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στις εργατικές κατοικίες, στην περιοχή Λεύκα της Πάτρας.

Ειδικότερα, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, εκδηλώθηκε φωτιά σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν μέσα ο οκτάχρονος μαζί με τον παππού, την γιαγιά και την αδελφή του.

Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο διαμέρισμα για να κατασβέσουν την φωτιά, βρήκαν απανθρακωμένο τον οκτάχρονο. Επίσης, βρήκαν τραυματισμένο τον παππού του παιδιού, ενώ η γιαγιά του αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η γιαγιά του οκτάχρονου, ήσαν μαζί στην κουζίνα και αφού το τάισε, τον άφησε να πάει στον υπολογιστή. Όμως, σύμφωνα με την ίδια, μέσα σε περίπου πέντε λεπτά το σπίτι γέμισε καπνούς και δεν μπορούσαν να μπουν στο δωμάτιο, που ήταν το παιδί. 

Ο παππούς του παιδιού προσπαθώντας να μπει στο δωμάτιο του οκτάχρονου υπέστη εγκαύματα και έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο. Όπως προαναφέρθηκε μέσα στο σπίτι ήταν και η αδελφή του οκτάχρονου, η οποία όμως ήταν σε άλλο δωμάτιο.

Έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν την φωτιά, πραγματοποιεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.