ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σαφές προβάδισμα Χίλαρι στους Δημοκρατικούς

probadisma_xilari_23-1-16
Η Χίλαρι Κλίντον διατηρεί προβάδισμα 29 μονάδων έναντι του γερουσιαστή του Βερμόντ, Μπένι Σάντερς, στην πολιτεία Αϊόβα, μόλις δέκα... ημέρες πριν αρχίσει η εσωκομματική διαδικασία των Δημοκρατικών για την ανάδειξη του υποψηφίου τους στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε χθες.

Η πρώην Πρώτη Κυρία και υπουργός Εξωτεριικών "διατηρεί μεγάλο προβάδισμα επί του πλησιέστερου αντιπάλου της", καθώς φέρεται να συγκεντρώνει το 59% στην πρόθεση ψήφου, ενώ ο Σάντερς βρίσκεται στο 30%. Ένας τρίτος διεκδικητής του χρήματος των Δημοκρατικών, ο πρώην κυβερνήτης του Μέριλαντ, Μάρτιν Ο' Μάλεϊ, συγκεντρώνει μόλις το 7%, σύμφωνα με την ίδια έρευνα.

Την 14η Ιανουαρίου η Κλίντον και ο Σάντερς εμφανίζονταν να οδεύουν σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση στην Άιοβα, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση των Bloomberg Politics / Des Moines Register. Η πρώην ΥΠΕΞ φερόταν να συγκεντρώνει το 42% των προθέσεων ψήφου και ο πρώην γερουσιαστής του Βερμόντ το 40%.

Οι έρευνες σε όλη τη χώρα συνεχίζουν να δίνουν στην Κλίντον καθαρό προβάδισμα επί του Σάντερς, ενώ η μεγάλη πλειοψηφία των Δημοκρατικών ψηφοφόρων θεωρεί ότι έχει καλές πιθανότητες να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2016.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.