ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τρικ για να δείχνεις ξεκούραστη ενώ δεν είσαι

trik_gia_na_dixnis_xekourasti_300_190
Δεν κοιμήθηκες πολύ αλλά παρόλα αυτά θέλεις να δείχνεις σαν να έχεις κοιμηθεί; Ακόλουθα τα παρακάτω 4 tricks και θα φαίνεται σαν να έκλεισες ένα δεκάωρο στο κρεβάτι..

1. Με το που ξυπνήσεις αφαίρεσε με ένα καλό καθαριστικό όλα τα υπολλείματα από το μακιγιάζ της προηγούμενης μέρας. Η έλλειψη ύπνου μπορεί να οδηγήσει στο να παράγει το σώμα σου κορτιζόλη (ορμόνη του στρες) η οποία οδηγεί σε διάσπαση του κολλαγόνου. Χρησιμοποίησε ένα σέρουμ και μία ενυδατική κρέμα για να ενυδατώσεις καλά την επιδερμίδα σου. Ειδικά αν έχεις πιει το προηγούμενο βράδυ, είναι απαραίτητη.

2. Βελτίωσε το χρώμα του προσώπου σου με ένα γρήγορο μασαζάκι. Χρησιμοποίησε μία ανοιχτή βάση για να καλύψεις το κουρασμένο σου δέρμα. Με ένα κονσίλερ κάλυψε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

3. Για να μεταμορφώσεις τα κουρασμένα σου μάτια βάλε λίγη λαμπερή, ανοιχτόχρωμη, σκιά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σου και ένα φωτεινό eyeliner στο κάτω βλέφαρο για να φύγει η προσοχή των άλλων που θα σε κοιτάνε από τις πιθανές σακούλες κάτω από τα μάτια σου.

Βάζοντας λευκό eyeliner φαίνεται το λευκό των ματιών σου πιο έντονο κάνοντας τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα. Μη χρησιμοποιείς τίποτα που έχει πολύ γκλίτερ. Πέρνα τις βλεφαρίδες σου και με μία στρώση μάσκαρα.


4. Βάλε λίγη μπρονζέ πούδρα στο μέτωπο και το πηγούνι σου καθώς αυτή θα δώσει ένα έξτρα χρωματάκι στην επιδερμίδα σου. Βάζοντας και λίγη κρέμα που γυαλίζει πάνω από την πούδρα θα κάνει το δέρμα σου να λάμπει.

Πηγή: faysbook.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.