ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Έρχονται κατασχέσεις για χρέη και από πιστωτικές κάρτες

erxonte_katasxesis_23-1-16
Εκτός από τις κατασχέσεις ακινήτων με τις οποίες θα βρεθούν αντιμέτωποι όσοι έχουν «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια... όσοι καθυστερούν την εξόφληση της πιστωτικής τους κάρτας θα βρεθούν επίσης αντιμέτωποι με κατασχέσεις, σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγορά»! 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι τράπεζες θα αποστείλουν στα μέσα Φεβρουαρίου περισσότερες από 2 εκατ. επιστολές σε οφειλέτες στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων, αλλά και πιστωτικών καρτών,με τις οποίες θα τους ενημερώνουν ότι η εξόφληση της μηνιαίας δόσης έχει καθυστερήσει πάνω από 30 ημέρες. 

Θα ακολουθήσουν άλλες δύο επιστολές σε διάστημα ενός μηνός και για όσους αποδειχθούν «μη συνεργάσιμοι» οι τράπεζες θα προχωρήσουν σε αναγκαστικά μέσα είσπραξης.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη, οι τράπεζες θα γίνουν πολύ πιο σκληρές για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, καθώς τα επιχειρησιακά πλάνα τους ελέγχονται από τους θεσμούς. 

Αυτή την εβδομάδα υπέβαλαν στην Τράπεζα της Ελλάδος τους στόχους για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια,αναφέροντας πόσες διαγραφές και πλειστηριασμοί θα γίνουν τα επόμενα τρίμηνα.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.