ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ο Γερμανός ψυχίατρος που διέγνωσε στη Μέρκελ "επικίνδυνο ναρκισσισμό"

merkel_29-1-16
«Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται σήμερα η Άνγκελα Μέρκελ είναι ασαφής και παράλογος» υποστηρίζει Γερμανός ψυχαναλυτής ο οποίος ισχυρίζεται ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος πάσχει από «επικίνδυνο ναρκισσισμό».

«Η Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται υπό πίεση. Οι άνθρωποι που κάποτε είχε επιλέξει να στέκονται δίπλα της, πλέον δεν βρίσκονται στο πλευρό της. Οι πολιτικοί σχηματίζουν δικό τους κόμμα και εκθέτουν την καγκελάριο δημοσίως.

Ωστόσο, η Μέρκελ επιμένει στη δική της πορεία για την αντιμετώπιση του προσφυγικού. Και παρόλο που τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την Πρωτοχρονιά απέδειξαν ότι οι ανησυχίες πολλών ανθρώπων δεν είναι αβάσιμες, η κ. Μέρκελ εξακολουθεί να τηρεί την ίδια θέση. Μερικοί οργισμένοι πολίτες, μάλιστα, αμφιβάλλουν ακόμα και για την ψυχική υγεία της σιδηράς κυρίας της Γερμανίας. "Μήπως το παρακάνετε;", αναρωτιούνται», γράφει η γερμανική έκδοση της Huffington Post, η οποία φιλοξενεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη του ψυχαναλυτή Hans-Joachim Maaz.

Ο Hans-Joachim Maaz κάνει μια αρκετά σκληρή διάγνωση σχετικά με την ψυχική υγεία της κ. Μέρκελ.

«Ο τρόπος με τον οποίον συμπεριφέρεται σήμερα η Μέρκελ είναι ασαφής και παράλογος» υποστηρίζει Γερμανός ψυχαναλυτής ο οποίος ισχυρίζεται ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος πάσχει από «επικίνδυνο ναρκισσισμό και έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα».

Ο κ. Maaz, που ήταν επικεφαλής ιατρός της Ψυχοθεραπευτικής και Ψυχοσωματικής Κλινικής στην προτεσταντική Diakonie, υποστηρίζει ότι βλέπει ένα "βασικό ναρκισσιστικό πρόβλημα" στην ψυχική κατάσταση της Μέρκελ. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Καγκελάριος πάσχει από μια «ναρκισσιστική διαταραχή της προσωπικότητας» η οποία την οδηγεί σε μια υπερβολική αγάπη για τον εαυτό της. «Πολλοί πρέπει να αρχίσουν να ανησυχούν καθώς η ίδια η Μέρκελ νομίζει ότι είναι η πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο», επισημαίνει ο ψυχαναλυτής.

«Οι ενέργειες της καγκελαρίου αποτελούν ύψιστο κίνδυνο για τη Γερμανία επειδή η πεισματική επιμονή της οδηγεί σταδιακά σε μια διαίρεση της κοινωνίας» σημειώνει ο Hans-Joachim Maaz.

ΠΗΓΗ: huffingtonpost.de
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.