ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αγρότες: Ζητούν συνάντηση με τον Τσίπρα και αφήνουν ανοιχτούς τους δρόμους με την Κυριακή...

agrotes_sinantisi_zitoun_me_tsipra_20-1-16
Με στόχο να παρατάξουν πολλές χιλιάδες τρακτέρ...
που θα στείλουν το μήνυμα στο Μαξίμου ότι δεν αστειεύονται και πως έχουν πρόθεση να κόψουν την Ελλάδα σε... κομμάτια οι αγρότες από σήμερα ξεκινούν συντονισμένη κινητοποίηση.
Ο Προμαχώνας ήδη μπήκε στον χορό και το μπλόκο που στήθηκε εκεί αναμένεται σήμερα να ενισχυθεί με περισσότερα τρακτέρ. Όμως αυτό ήταν το πρώτο μιας σειράς μπλόκων που οι αγρότες θα στήσουν σε κομβικά σημεία των κεντρικών οδικών αρτηριών απ' τη Στερεά Ελλάδα μέχρι τα βόρεια σύνορα.

Το ένα στρατηγικό σημείο του αγροτικού αγώνα ενάντια στο Ασφαλιστικό και το φορολογικό είναι στα Τέμπη. Με το καλημέρα σήμερα οι αγρότες θα κατευθύνουν εκεί περί τα 1.000 τρακτέρ, στέλνοντας όμως μήνυμα ότι θέλουν συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα για διαπραγμάτευση από το μηδέν υποσχόμενοι ότι ως την Κυριακή τα τρακτέρ θα είναι παραταγμένα στο πλάι χωρίς να κλείνουν το δρόμο. Για μια με δυο ώρες όμως σήμερα στην εθνική θα υπάρξει πρόβλημα, καθυστερήσεις κυρίως αλλά και εκτροπές την κυκλοφορίας όπου χρειάζεται μέχρι να παραταχθούν τα τρακτέρ στα πλαϊνά της εθνικής οδού στα Τέμπη.

Μπλόκο στήνουν από σήμερα και οι αγρότες της Κομοτηνής στους Κήπους του Έβρου, ενώ το μεσημέρι θα γίνει κινητοποίηση στο κέντρο της Κομοτηνής .

Αγρότες της Καβάλας θα παρατάξουν τρακτέρ στον κόμβο της Χρυσούπολης, ενώ οι αγρότες από τη Δράμα και τις Σέρρες θα στήσουν μπλόκο στον κόμβο των Νέων Κερδυλλίων, όπου δεν αποκλείεται σήμερα να δούμε και τον πρώτο, συμβολικό πιθανότατα, αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού.

Οι αγρότες της Μαγνησίας δίνουν ραντεβού στον κόμβο Μικροθηβών και τη διασταύρωση του Αλμυρού, ενώ οι ψαράδες της περιοχής θα προβούν σήμερα και σε συμβολικό αποκλεισμό του λιμανιού του Βόλου.

Οι αγρότες της Φθιώτιδας όρισαν το ραντεβού για τον κόμβο της Ανθήλης, ενώ το Κάστρο θα γίνει το επίκεντρο του αγώνα των αγροτών της Βοιωτίας.

Στα Μάλγαρα θα κινηθεί ένας αριθμός τρακτέρ των αγροτών της Θεσσαλονίκης. Στην πόλη της Θεσσαλονίκης έχει προγραμματιστεί κινητοποίηση τόσο των αγροτών όσο και των ψαράδων το μεσημέρι.. Οι αγρότες της Ημαθίας θα παραταχθούν στον κόμβο της Κουλούρας.

Οι αγρότες της Καρδίτσας όρισαν το ραντεβού στη Νίκαια, ενώ οι αγρότες σε Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία θα αποφασίσουν μέσα στις επόμενες ώρες πότε θα κινηθούν προς τα μπλόκα καθώς ο καιρός είναι πολύ δύσκολος και είναι αδύνατη προς το παρόν η μετακίνηση των τρακτέρ.


newsit.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.