ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η ερώτηση του Μπάιντεν που άφησε αναπάντητη ο Τσίπρας...

tsipras_21-1-16
Ο Έλληνας πρωθυπουργός ίσως δεν...
κατάλαβε την ερώτηση και παρέμεινε σιωπηλός, όταν ο κ. Μπάιντεν είπε σε Αμερικανό δημοσιογράφο να τον ρωτήσει «εάν του αρέσει ο Αμερικανός αντιπρόεδρος»

Με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας την Τετάρτη στο Νταβός. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο ελληνικό οικονομικό πρόγραμμα, στο προσφυγικό, στην ελληνοαμερικανική συνεργασία με έμφαση στις επενδύσεις, στα ενεργειακά, στο Κυπριακό και στην επίλυση του ζητήματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Λίγα λεπτά πριν τις δυο το μεσημέρι οι δημοσιογράφοι προσήλθαν στο δωμάτιο όπου ο Αμερικανός αντιπρόεδρος θα συναντούσε τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Οι δυο άντρες μπήκαν στην αίθουσα και περίμεναν τους φωτογράφους να κάνουν τη δουλειά τους.

Κάποιος από τους συνεργάτες του Αμερικανού αντιπροέδρου, του είπε να κινηθεί προς τα αριστερά, κάτι που έκανε με ιδιαίτερη ευκολία, όπως είπε, υπονοώντας -για τους μη γνωρίζοντες τα αμερικανικά πολιτικά πράγματα- ότι δεν είναι Ρεπουμπλικάνος, άρα ούτε δεξιός.

Τη στιγμή που ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους να αποχωρήσουν, σύμφωνα με το «www.mignatiou.com», δημοσιογράφος του περιοδικού Atlantic, Steve Clemons ρώτησε τον κ. Τσίπρα, αν ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Σόιμπλε και ο επικεφαλής της ΕΚΤ, Ντράγκι, έχουν «κλειδώσει» την Ελλάδα μέσα σε μία Ευρώπη δύο ταχυτήτων.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν απάντησε -ίσως να μην κατάλαβε την ερώτηση.

Παρενέβη ο κ. Μπάιντεν και ζήτησε από τον δημοσιογράφο να ρωτήσει τον κ. Τσίπρα «εάν του αρέσει ο Αμερικανός αντιπρόεδρος». Ο Αμερικανός δημοσιογράφος, όπως περιγράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου,  υπέβαλε την ερώτηση, αλλά ο κ. Τσίπρας παρέμεινε σιωπηλός -ίσως να μην κατάλαβε ούτε αυτή την ερώτηση.


protothema.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.