ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κίνα: Πατέρας κρατάει φυλακισμένο τον σχιζοφρενή γιο του σε κλουβί [photos]

kina_pateras_krataei_filakismeno_ton_gio_tou_16-1-16
Δικαιολογήθηκε λέγοντας πως δεν ξέρει τι άλλο να τον κάνει, καθώς «όλες οι θεραπείες απέτυχαν»...

Μέσα σε ένα κλουβί στην αυλή του πατρικού σπιτιού του βρέθηκε ένα 26χρονος άνδρας στην πόλη Xianyang, της κινεζικής επαρχίας Shaanxi.

Ο 60χρονος πατέρας του, απελπισμένος με την κατάστασή του και μετά και την επιδείνωση της σχιζοφρένειας του γιου του, έφτιαξε το κλουβί και τον έβαλε μέσα.

Ο νεαρός, ο οποίος βρίσκεται κλειδωμένος από τον περασμένο Ιούνιο στο κλουβί, τον ανακάλυψαν τα μέσα ενημέρωσης μετά τις επανειλημμένες του κραυγές για βοήθεια, καθώς φώναζε να πάει κάποιος να τον απελευθερώσει.

«Περιπλανιόταν συχνά από δω κι από κει κι έκλεβε τα πράγματα άλλων ανθρώπων, δημιουργούσε προβλήματα», αναφέρει ο πατέρας του. Σύμφωνα με την Daily Mail, αυτή η συμπεριφορά ήταν και που θορύβησε τον πατέρα του που άρχισε να υποπτεύεται πως γιος του ίσως πάσχει από κάποια νοητική ασθένεια και αποφάσισε να τον πάει σε γιατρό. Ο 24χρονος διαγνώστηκε με σχιζοφρένεια.

Ο 60χρονος λέει πως έφτιαξε το κλουβί σαν ύστατη λύση, καθώς αναφέρει πως είχε δοκιμάσει τα πάντα για να τον κάνει καλά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Λέει πως δοκίμασαν διάφορες θεραπείες αλλά δεν είδαν καμία βελτίωση. Τονίζει πως έχουν σχεδόν χρεοκοπήσει από τις πολλές επισκέψεις που έχουν κάνει στα νοσοκομεία εξαιτίας του 24χρονου. 

Οι τοπικές αρχές στο παρελθόν είχαν προσφερθεί να βοηθήσουν στη θεραπεία του νεαρού, ωστόσο ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε ιατροφαρμακευτική παρέμβαση λόγω του ότι έχει τρομερή φοβία με τις βελόνες και τα νοσοκομεία.

Παλιότερα, είχε καταφέρει να δραπετεύσει, οπότε ζήτησε λεφτά από αγνώστους κι αγόρασε έναν αναπτήρα, με τον οποίο επιχείρησε να κάψει το σπίτι του. Ο πατέρας του απευθύνει τώρα έκκληση μέσω των media για βοήθεια και ζητά κάποιον να βρει τρόπο να θεραπευτεί ο γιος του.

«Ελπίζω κάποιος να με βοηθήσει να βρούμε τρόπο να τον θεραπεύσω και μετά να μάθει μια τέχνη, για να επιβιώσει όταν θα πεθάνω», λέει ο πατέρας.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.