ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Οι πρώτες φωτογραφίες του συζυγοκτόνου μετά τη σύλληψη του. Έτσι οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα... [photos]

oi_prwtes_fwto_tou_sizigoktonou_25-1-16
Στον εισαγγελέα Πολυγύρου οδηγήθηκε υπό αυστηρά...
μέτρα ασφαλείας, ο 33χρονος Αλβανός Τζέιμς Κλοντ Λέσι που κατηγορείται ότι σκότωσε ανήμερα των Θεοφανίων την εν διαστάσει σύζυγό του στην Ορμύλια Χαλκιδικής.

Στη συνέχεια άρπαξε τον 4χρονο γιο τους, τον οποίο κρατούσε επί 18 ημέρες έως τη σύλληψή του το πρωί της Κυριακής σε αγροτική περιοχή, έξω από την Ορμύλια Χαλκιδικής, όπου διαπράχθηκε το φονικό.

Ο μικρός Φοίβος, που είναι καλά στην υγεία του, εξακολουθεί να παραμένει προληπτικά σε νοσοκομείο, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή παιδοψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός. Ο 40χρονος Τζέιμς Κλοντ Λέσι εμφανίστηκε με ένα μπουφάν στο κεφάλι, για να κρύψει το πρόσωπό του...

suzigoktonos1


suzigoktonos2


suzigoktonos3


Ο καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος κρατείτο από χθες στην Ασφάλεια Πολυγύρου, όπου εξετάστηκε από αστυνομικούς. Κατά την πολύωρη ανάκριση φέρεται πως κατέθεσε ότι επιχείρησε να εγκαταλείψει τον νομό Χαλκιδικής, πλην όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό λόγω της γιγαντιαίας αστυνομικής επιχείρησης που στήθηκε από τις πρώτες ώρες της εξαφάνισής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είπε ότι έβρισκε καταφύγιο τις νύχτες σε καλύβες κι όπου αλλού δεν θα μπορούσε να εντοπιστεί από αστυνομικούς. Μάλιστα, φαίνεται ότι παραβίασε ακόμη και σπίτι στις Καλύβες, στην προσπάθειά του να βρει τροφή, ενώ, ο ίδιος κι ο 4χρονος γιος του, τρέφονταν με φρούτα δένδρων, ακόμη και κότες τις οποίες έκλεβε.

newsit.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.