ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αποκαλυπτικό έγγραφο:To ISIS κάνει λαθρεμπόριο οργάνων από αιχμαλώτους

to_isis_kanei_lathremporio_organwn_apo_aixmalwtous_300_190
Τη...συγκομιδή ανθρώπινων οργάνων από νεκρούς και αιχμαλώτους εκ μέρους... μελών του ισλαμικού κράτους και το λαθρεμπόριο αυτών από την εξτρεμιστική οργάνωση φέρνει στο προσκήνιο έγγραφο με ημερομηνία 31ης Ιανουαρίου 2015 το οποίο έχει στην κατοχή του το Reuters.

Το αποκαλυπτικό έγγραφο αναφέρεται σε λήψη οργάνων από ζωντανούς σε αιχμαλωσία και θέτει το θέμα αν επιτρέπεται να λαμβάνονται ανθρώπινα όργανα από ...απίστους για να σωθούν μουσουλμάνοι...

Πάντως μέχρι τώρα το Reuters δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα του εγγράφου. Αμερικανοί αξιωματούχοι υποστηρίζουν πως βρέθηκε ανάμεσα σε μια πληθώρα δεδομένων και άλλων πληροφοριών που ανακαλύφθηκαν από τις αμερικανικές ειδικές δυνάμεις σε μια επιδρομή στην ανατολική Συρία τον Μάιο.

«Η ζωή και τα όργανα των αποστατών δεν χρειάζεται να είναι σεβαστά και μπορεί να λαμβάνονται με ατιμωρησία», λέει το έγγραφο, το οποίο έχει τη μορφή φετφά ή θρησκευτικού κανόνα.

Πάντως το έγγραφο δεν προσφέρει καμία απόδειξη παρα μόνο ενδείξεις ότι το Ισλαμικό Κράτος εμπλέκεται στην πραγματικότητα σε αφαίρεση οργάνων ή εμπορία οργάνων.

to_isis_kanei_lathremporio_organwn_apo_aixmalwtous_1

to_isis_kanei_lathremporio_organwn_apo_aixmalwtous_2

tilegrafima.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.