ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η 99χρονη Ζα Ζα Γκαμπόρ στο νοσοκομείο

sto_nosokomeio_i_zaza_gkampor-10-2-16
Η σταρ της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ Ζα Ζα Γκαμπόρ, 99, βρίσκεται σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, είπε ο σύζυγός της, εκφράζοντας την ευχή ότι θα επιζήσει για να γιορτάσει τα 100α της γενέθλια του χρόνου.

Ο ένατος σύζυγός της, Φρέντερικ Πριντς φον Άνχαλτ, είπε στο Ρόιτερς ότι η Γκαμπόρ εισήχθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο UCLA τη Δευτέρα με αναπνευστικά προβλήματα. 

Η Γκαμπόρ, η οποία είναι ουγγρικής καταγωγής και πρωταγωνίστησε σε ταινίες του '50 (όπως την "Μουλέν Ρουζ" και την "Λίλι"), είναι κατάκοιτη εδώ και χρόνια μετά από τον χειρουργικό ακρωτηριασμό ενός ποδιού και άλλες επιπλοκές.

"Περιμένουμε τους χειρούργους να αφαιρέσουν τον καθετήρα σίτισής της και να τοποθετήσουν καινούργιο. Δεν έχουμε ημερομηνία για το χειρουργείο ακόμα", είπε ο φον Άνχαλτ, ο οποίος πρόσθεσε ότι για την ηλικία της, η υγεία της δεν είναι καθόλου άσχημη. 

"Μιλάει λίγο, αλλά όχι πάρα πολύ. Αντέχει ακόμα. Ελπίζω να αντέξει για ακόμα μερικά χρόνια, και να γιορτάσει τα εκατοστά της γενέθλια του χρόνου. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά", είπε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.