ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κάθοδο στο Σύνταγμα αποφάσισαν και οι Κερκυραίοι αγρότες

kathodo_kai_oi_kerkiraioi_agrotes_sto_suntagma-10-2-16
Την «απόβασή» τους στην πρωτεύουσα αποφάσισαν και οι Κερκυραίοι αγρότες που «συμπλέουν» με τα 68 μπλόκα αγροτών και από κοινού αναμένεται να παραστούν στην Αθήνα και να «στρατοπεδεύσουν» από την Παρασκευή, όπως έχουν προαναγγέλλει, στην πλατεία Συντάγματος.

Παράλληλα, οι αγροτικοί Σύλλογοι του νησιού αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, αναρτώντας πανό σε όλα τα δημόσια κτίρια της πόλης και πραγματοποιώντας εκ νέου νέο συλλαλητήριο την Παρασκευή το πρωί, στους κεντρικούς δρόμους, με αφετηρία την πλατεία Σαρόκο.

«Οι αγρότες της Κέρκυρας θα μετακινηθούν στην πρωτεύουσα με λεωφορεία και θα δώσουν ένα βροντερό "παρών" στην μεγάλη κινητοποίηση της Παρασκευής στο Σύνταγμα, όπως αποφάσισαν οι εκπρόσωποι όλων των αγροτικών Συλλόγων στη Νίκαια».

Αυτό δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης στην Κέρκυρα Βασίλης Αρμενιάκος, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο αν δεν αποσυρθεί το προτεινόμενο νομοσχέδιο να κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις στο νησί, από την ερχόμενη Δευτέρα.

«Περισσότερα από διακόσια τρακτέρ θα στρατοπεδεύουν στην πλατεία Συντάγματος, ενώ χιλιάδες θα είναι οι αγρότες που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα και θα βρεθούν στην καρδιά της Αθήνας» είπε ο κ. Αρμενιάκος επισημαίνοντας ότι τα αιτήματα των αγροτών είναι κοινά.

«Δεν παραιτούμαστε και επιμένουμε στην απόσυρση του προτεινόμενου νομοσχεδίου, που αν δεν προκύψει, θα εντείνουμε τις κινητοποιήσεις μας, τα μπλόκα θα παραμείνουν, θα ενισχυθούν και θα στηθούν και άλλα, όπου και αν χρειαστεί» είπε χαρακτηριστικά το μέλος της ΠΑΣΥ..
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.