ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Νέα απαράδεκτη ΠΡΟΚΛΗΣΗ της Αλβανίας...

nea_proklisi_apo_tin_albania-12-2-16
Προκαλούν για μία ακόμη φορά οι εθνικιστές της Αλβανίας, οι οποίοι πλέον...
παραχαράζουν δίχως ντροπή την ιστορία των Βαλκανίων. Με τις νέες αυτές προκλήσεις επιθυμούν τη δημιουργία μίας ιστορικής βάσης, προκειμένου να μπορούν να διεκδικήσουν όσο περισσότερα μπορούν από την Ελλάδα.

Ποια είναι όμως αυτή η νέα πρόκληση;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voicenews.gr, μία από τις μεγαλύτερες αλβανικές εφημερίδες δημοσίευσε χάρτες όπου έχουν τοποθετήσει επεξηγήσεις στα ελληνικά και τις οποίες οι ίδιοι χρονολογούν στον 16ο αιώνα. Στον πλαστό αυτό και ανυπόστατο χάρτη δεν υπάρχει καν η Ελλάδα, καθώς δεν αναφέρονται τα ελληνικά εδάφη, αλλά μία μεγάλη εδαφική έκταση που παρουσιάζουν ως Ιλλυρία.

Σύμφωνα με το προκλητικό δημοσίευμα, οι Αλβανοί υποστηρίζουν πως είναι απόγονοι τον Ιλλυρίων, ενώ θεωρούν πως όλη η ελληνική επικράτεια άνηκε σε αυτό που αποκαλούν ως Μεγάλη Αλβανία.


Η αλβανική Ακαδημία έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με την πλαστογράφηση και την παραχάραξη της ιστορίας, στην προσπάθεια της Αλβανίας να αποδείξουν πως τους ανήκει η  βόρεια Ήπειρος κι ένα μεγάλο κομμάτι της Μακεδονίας. Πρόκειται για αισχρή παραβίαση της ιστορίας των Βαλκανίων, η οποία δεν πρέπει να παραμείνει ασχολίαστη από την ελληνική κυβέρνηση.


tro-ma-ktiko
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.