ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Γεννηματά σε κυβέρνηση: Πάρτε πίσω την πρόταση για το συνταξιοδοτικό

genimata_parte_pisw_tin_protasi_gia_suntaxiodotiko-4-2-16
Να αποσύρει τις προτάσεις της για το ασφαλιστικό και να αρχίσει διάλογο με τους κοινωνικούς φορείς, κάλεσε, με δήλωσή της, την κυβέρνηση η Φώφη Γεννηματά.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση έσπειρε ανέμους και τώρα θερίζει θύελλες, καθώς παρουσίασε ένα πρόχειρο σχέδιο για το ασφαλιστικό, χωρίς στρατηγική, χωρίς ποσοτικοποιημένoυς στόχους, με το οποίο «στοχοποιεί και εξοντώνει κοινωνικές ομάδες, ευνοεί την εισφοροδιαφυγή και τη φοροδιαφυγή και μετατρέπει τις συντάξεις των νέων γενεών σε φιλοδώρημα». 

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδομεί το σύστημα της κοινωνικής ασφάλισης και οδηγεί σε νέες δυσμενείς παρεμβάσεις για τις συντάξεις στο επόμενο χρονικό διάστημα. Μοναδική της επιδίωξη να καλύψει το κενό των 2 δισ. που η ίδια δημιούργησε με τις επιλογές της» πρόσθεσε.

«Για άλλη μία φορά λέμε: Πάρτε την πρόταση σας πίσω!» τόνισε, ενώ παρότρυνε την κυβέρνηση να ακούσει την κατακραυγή από όλους τους πολίτες, τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους επιστήμονες, τους νέους ανθρώπους.

«Ξεκινήστε επιτέλους έναν ουσιαστικό διάλογο με την κοινωνία και τους φορείς της, χωρίς αποκλεισμούς. Εμείς, με δεδομένη την αντίθεσή μας στις παράλογες απαιτήσεις και νεοφιλελεύθερες εμμονές του ΔΝΤ, καταθέσαμε τις προτάσεις μας στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Η κυβέρνηση, κάθε μέρα που περνάει, απομονώνεται πολιτικά και κοινωνικά και αδυνατεί να δώσει λύσεις» κατέληξε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.