ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Είναι επίσημο: Για τα μάτια της νταντάς χώρισε πασίγνωστο ζευγάρι!

xwrise_pasignwsto_zeugari-27-2-16
Τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν πάρει διαζύγιο για τα μάτια… της νταντάς επιβεβαίωσε ο Γκάβιν Ρόσντεϊλ, πρώην σύζυγος της Γκουέν Στέφανι!

Tο ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους μετά από 13 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο 50χρονος ρόκερ απατούσε την 46χρονη τραγουδίστρια με την νταντά των παιδιών τους.

Όλο αυτό το διάστημα μετά τον χωρισμό, ο Γκάβιν κρατούσε χαμηλούς τόνους. Ωστόσο μετά την δημοσιοποίηση του δεσμού της Γκουέν με τον Μπλέικ Σέλτον, ο πρώην της αποφάσισε να… «εκδηλωθεί».

xwrise_pasignosto_zeugari-1

Οι παπαράτσι τον τσάκωσαν κατά την διάρκεια γεύματος με την Μίντι Μαν (την νταντά «πέτρα του σκανδάλου») στο Βόρειο Χόλιγουντ, ενώ πηγές αναφέρουν πως η συνάντηση αυτή ήταν κάτι παραπάνω από… φιλική με το ζευγάρι να αποχωρεί μαζί από το εστιατόριο.

Να σημειώσουμε, ότι ο 50χρονος «τα είχε» για τρία ολόκληρα χρόνια με την νταντά, κάτω από την μύτη της Γκουέν Στέφανι, ακόμα και όταν η 46χρονη σταρ ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί.

Μάλιστα λέγεται πως την είχε παρατήσει λεχώνα στο νοσοκομείο για να πάει να κάνει σεξ με την Μίντι Μαν, η οποία σημειωτέον είχε και μια «εμμονή» με την Γκουέν, με αποτέλεσμα να την μιμείται και να συμπεριφέρεται ή να ντύνεται ακριβώς όπως εκείνη.

Πηγή: star.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.