ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα


kairos_14-2-16
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, σε περιοχές του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και πρόσκαιρα σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, καθώς και έντονη μεταφορά σκόνης από την Αφρική, περιμένουμε την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016. Τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα θα είναι τοπικά ισχυρά. Λόγω των αυξημένων συγκεντρώσεων σκόνης οι βροχές θα έχουν χαρακτήρα λασποβροχών και η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 20 στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 10 έως 20 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, και από 12 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, και τοπικά σχεδόν 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, με τάσεις περαιτέρω ενίσχυσης από αργά το βράδυ.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση το απόγευμα.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους κυρίως κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.