ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Το σοβαρό ατύχημα της Τάμτα!

tamta_to_sobaro_atuxima-14-2-16
Η Τάμτα μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο σοβαρό τροχαίο που είχε πριν μερικά χρόνια και αναγκάστηκε να κάνει Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο.

«Αν με έβαζες στη διαδικασία να σκεφτώ τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής μου, θα μπορούσα να μιλάω για πολλή ώρα. Δεν θεωρώ όμως ότι αυτό με πάει κάπου. Προτιμώ να κρατώ τις θετικές στιγμές και να αισθάνομαι ευγνώμων γι' αυτές. Τώρα θα μου πεις γιατί στο παρελθόν έχω μιλήσει για πράγματα και δυσκολίες πού έχω βιώσει. Γιατί πιστεύω ότι δίνει λίγη ελπίδα οε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ή έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις, στη ζωή τους».

Υπήρξε περίοδος που δεν ένιωθε καλά με τον εαυτό της;
«Πολλά χρόνια πριν. Στην ηλικία που το παθαίνουν όλα τα παιδιά. Πάντα είχα σοβαρότερα θέματα από το να κοιτάξω τον εαυτό μου. Πολλές φορές με έχω παραμελήσει και μάλιστα πολύ συνειδητά. Εχω δώσει προτεραιότητα σε ανθρώπους γύρω μου που θεωρούσα ότι ήταν πιο σημαντικοί από εμένα. Κοιτώντας πίσω, με μια πιο ώριμη ματιά πλέον, θα σου έλεγα ότι χρειάζεται ισορροπία γιατί, για να υποστηρίξεις αυτούς που αγαπάς, πρέπει πρώτα από όλα να είσαι εσύ καλά.»

Ποιους εννοεί; «Την οικογένεια μου. Για τις σχέσεις κάνω δύσκολα θυσίες.»


real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.