ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μεσολόγγι: Επίθεση αγροτών σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

mesologgi_epithesi_se_grafeia_tou_suriza-17-2-16
Ενταση επικράτησε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν αγρότες μπήκαν μέσα στο κτίριο και ξήλωσαν την επιγραφή του κόμματος.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι τοπικές αρχές δεν επέτρεψαν στους αγρότες να μπουν στο κτίριο που στεγάζεται το κόμμα, ώστε να παραδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους. 



Επειτα από λίγη από ώρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα aixmi-news.gr, εμφανίστηκε ένας συνεργάτης της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίας Τριανταφύλλου ο οποίος γνωστοποίησε στους διαδηλωτές ότι έχει εντολή να μην επιτραπεί η είσοδός τους στα γραφεία, κάτι που εκνεύρισε τους αγρότες που απειλούν να επιστρέψουν με τρακτέρ. 

mesologgi_epithesi_se_grafeia_tou_suriza-1

«Εμείς ήρθαμε εδώ ειρηνικά να μεταφέρουμε τα αιτήματά μας. Αν δεν μας ανοίξουν όμως θα σπάσουμε την πόρτα», έλεγαν χαρακτηριστικά.

mesologgi_epithesi_se_grafeia_tou_suriza-2

Τελικά, αποχώρησαν και επέστρεψαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα, ενώ κάποιοι από τους διαδηλωτές κατάφεραν να μπουν στο κτίριο και να φθάσουν στο μπαλκόνι των γραφείων.

mesologgi_epithesi_se_grafeia_tou_suriza-3

Εκεί, «ξήλωσαν» την πινακίδα του κόμματος την οποία πήραν μαζί τους δηλώνοντας όχι μόνο αμετακίνητοι στις θέσεις τους, αλλά διαβεβαιώνοντας ότι θα κλιμακώσουν τον αγώνα, αφού η συμπεριφορά της κυβέρνησης απέναντί τους είναι ανεπίτρεπτη. 



«Δεν μπορεί να ζητάει διάλογο ο ΣΥΡΙΖΑ με κλειστές πόρτες και δεν δεχόμαστε να μας χαρακτηρίζει ακροδεξιά στοιχεία. Είμαστε όλοι αγρότες που διεκδικούμε το δίκιο μας», δήλωσαν και αφού άδειασαν πορτοκάλια και ελιές στην είσοδο των γραφείων και αποχώρησαν.


real.gr

Χάος στον Προμαχώνα
Αντι-μπλόκο στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.