ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Στο επίκεντρο η αστυνόμευση στο Ηράκλειο

sto_epikentro_i_astinomeusi_sto_irakleio-26-2-16
Τα θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και στην αστυνόμευση στην Κρήτη αλλά και στο Ηράκλειο συζήτησε σήμερα ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης, υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης κατά τις συναντήσεις που είχε την Παρασκευή με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, τον αντιπεριφερειάρχη Ευριπίδη Κουκιαδάκη και τον δήμαρχο της πόλης Βασίλη Λαμπρινό.

Μετά τη συνάντηση ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι υπάρχει άριστη συνεργασία ανάμεσα στη Περιφέρεια και στην Αστυνομία, ωστόσο, όπως είπε «διεκδικούμε να ενισχυθεί το προσωπικό του Σώματος στο νησί γιατί αναλογικά με τον πληθυσμό το προσωπικό είναι μειωμένο».

Ακόμη ο κ. Αρναουτάκης σημείωσε ότι επιδιώκουμε την ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής της Αστυνομίας και προς την κατεύθυνση αυτή η Περιφέρεια Κρήτης θα βοηθήσει με τη νέα Προγραμματική Περίοδο. 

Επεσήμανε, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ότι «Μεγάλο κεφάλαιο» για εμάς, αποτελεί ακόμη ο τομέας της οδικής ασφάλειας και σε αυτό συμφώνησε και ο κ. Δασκαλάκης».

Από την πλευρά του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Ανδρέας Δασκαλάκης αφού τόνισε ότι συνεχίζεται η στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης πρόσθεσεότι με τον Περιφερειάρχη συζητήσαμε το πλαίσιο της συνεργασίας, τα προβλήματα της Κρήτης τα γνωρίζω, συνεχίζουμε την υλοποίηση του σχεδιασμού, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε στην οδική ασφάλεια.

Στη συνέχεια ο υποστράτηγος επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν στην αποτελεσματικότερη αστυνόμευση στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Εξάλλου κατά την επίσκεψη του ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης στη Λότζια και στο δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό συμφώνησαν στη συνέχιση της στενής συνεργασίας δήμου και Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση όλων ζητημάτων ευνομίας στην πόλη αλλά και στην ύπαιθρο, με στόχο την εξυπηρέτηση και τη διευκόλυνση του πολίτη στην καθημερινότητα του. 

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ίδιο, σχετικό τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δήμαρχος Ηρακλείου ευχήθηκε στον υποστράτηγο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.


real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.