ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

"Τελικός" με Χίκμι στο ΣΕΦ

telikos_me_xikmi-5-2-16
Μονόδρομο αποτελεί για τον Ολυμπιακό η επικράτηση επί της Χίκμι σήμερα στο ΣΕΦ (21:45, ΕΡΤ), για την 6η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα, αφού σε αντίθετη περίπτωση το έργο των «ερυθρόλευκων» για πρόκριση στα πλέι οφ θα γίνει εξαιρετικά δύσκολο.

Έπειτα από τις τρεις σερί ήττες στη διοργάνωση, οι Πειραιώτες με ρεκόρ 2-3 έχουν ένα «βουνό» μπροστά τους, καθώς μετά την πρωτοπόρο του ομίλου Χίμκι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα. 

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει ακόμη στον «ανενεργό» στον πρώτο γύρο του Top 16 Παπανικολάου, ωστόσο υπάρχουν ελπίδες για τη συμμετοχή του Ντάνιελ Χάκετ. 

Ο Ιταλός γκαρντ έχει παρουσιάσει μεγάλη πρόοδο στο πρόβλημα στο γόνατο και ίσως να είναι στη δωδεκάδα, όπου θα βρίσκεται ο Δημήτρης Αγραβάνης που έχει αποθεραπευτεί πλήρως.

Η Χίμκι έχει ρεκόρ 4-1, αλλά ψάχνει ακόμη την πρώτη της νίκη εκτός έδρας στο Top 16. Γενικότερα μακριά από τη Μόσχα δεν είναι το ίδιο ισχυρή, καθώς φέτος έχει κερδίσει μόνο τη Ρεάλ και τη Στρασμπούρ, ενώ έχει χάσει από Μπάγερν, Ερυθρό Αστέρα, Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε περισσότερα στο filathlos.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.