ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΣΥΡΙΖΑ: Οι αγρότες να απομονώσουν τις μειοψηφικές ομάδες

suriza_oi_agrotes_na_apomonosoun_tis_meiopsifikes_monades-17-2-16
Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας για την ένταση που επικράτησε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν αγρότες μπήκαν μέσα στο κτίριο και ξήλωσαν την επιγραφή του κόμματος.

«Σήμερα 17/2/2016 γίναμε μάρτυρες πρωτοφανών επεισοδίων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι. 

Ολιγομελής ομάδα αγροτών από το μπλόκο του Κεφαλοβρύσου επιχείρησε να επιδώσει ψήφισμα με τα αιτήματά τους. Όταν διαπίστωσαν ότι τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κλειστά, παραβιάζοντας κάθε έννοια δημοκρατικής δεοντολογίας και στοιχειώδους λειτουργίας κράτους δικαίου, προέβησαν σε βανδαλισμούς και υλικές φθορές. 

Την στιγμή κατά την οποία έχει ανοίξει ο δρόμος του διαλόγου της Κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των αγροτών για την εξεύρεση λύσεων στα αιτήματά τους, τέτοιου είδους ενέργειες προσπαθούν να δυναμιτίσουν το κλίμα συνεννόησης και δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά σχετικά με τις προθέσεις ορισμένων κύκλων απέναντι στα πραγματικά προβλήματα των αγροτών.

Οι αγρότες πρέπει να απομονώσουν αυτές τις μειοψηφικές ομάδες.

Εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι οι τοπικές κοινωνίες, τα πολιτικά κόμματα, οι επαγγελματικοί και παραγωγικοί φορείς του νομού μας, καταδικάζουν απερίφραστα τέτοιου είδους συμπεριφορές.»
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.