ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Doggy style: Το κόλπο με τις 5 διεισδύσεις του πέους

doggy_style_to_kolpo_me_tis_5_diisdiseis_peous-6-2-16
Η στάση doggy style αποτελεί μια από τις αγαπημένες σεξουαλικές πρακτικές των ανδρών και αυτό γιατί η θέα των οποσθίων και του υποταγένου γυναικείου σώματος στις σεξουαλικές ορέξεις του αρσενικού είναι κάτι πολύ διεγερτικό. 
Υπάρχει μια τεχνική που θεωρείται από τους ειδικούς του σεξ ότι μπορεί να φέρει πολύ εύκολα οργασμό στον άνδρα και τη γυναίκα. Ο λόγος για την τεχνική των 5 διεισδύσεων στον κόλπο της. Ενώ η γυναίκα βρίσκεται σκυμμένη στο κρεβάτι, ο άνδρας ξεκινά να διεισδύει και να βγαίνει από μέσα της πολύ αργά χαιδεύοντας παράλληλα τα οπίσθιά της. Η γυναίκα είναι εκείνη που ορίζει το παιχνίδι: Ζητά να επαναλάβει τη διείσδυση για 5 φορές ακόμα και έπειτα πρέπει να σταματήσει. Στο παιχνίδι ο άνδρας δεν επιτρέπεται να έχει πρωτοβουλία για γρήγορες και βαθιές διεισδύσεις μέχρι η γυναίκα να το αποφασίσει. Αυτό το κόλπο κάνει το αρσενικό να επιθυμεί ακόμα πιο πολύ το γυναικείο σώμα με αποτέλεσμα όταν τελικά η γυναίκα το επιτρέψει το σεξ να είναι ακόμα πιο απολαυστικό και για τους δυο.  
2 χρήσιμα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το doggy style 
Aν θέλετε να έχετε πιο βαθιά διείσδυση ο άνδρας πρέπει να γονατίζει και στηριζόμενος στο ένα του χέρι μπορεί ελαφριά να γέρνει το σώμα του προς τα πίσω. 
Προκειμένου να έχετε μεγαλύτερη πιθανότητα να “χτυπήσετε” το σημείο G της συντρόφου σας, το πέος σας πρέπει να τρίβεται στο πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου της. Όταν η σύντροφός σας είναι στα τέσσερα, θα πρέπει να τεντώσει την πλάτη της και να κατεβάσει προς τα κάτω το κεφάλι της.  Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την άρση των γοφών της και έτσι ωθώντας προς τα κάτω για τελειοποιήσετε αυτή τη στάση προς αναζήτηση του σημείου G. 
boro.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.