ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σητεία Λασιθίου: Εξιχνιάσθηκαν 9 υποθέσεις κλοπών

exixniaseis_liston_sto_lasithi-18-3-16
Εννέα υποθέσεις κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας Λασιθίου, εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Σητείας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κουτσουρά και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, ηλικίας 35 και 39 χρονών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Οι δύο κατηγορούνται ότι αφαίρεσαν, μεταξύ άλλων, χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα εργαλεία, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.

Στις αρχές του Ιανουαρίου, σε περιοχή του δήμου Σητείας, οι δράστες είχαν κλέψει από σπίτι ιδιοκτησίας 52χρονου αλλοδαπού, υπήκοου Ηνωμένου Βασιλείου, ηλεκτρικές και άλλες συσκευές (τηλεόραση, ξυλόσομπα), συνολικής αξίας 2.000 ευρώ. Από την αστυνομική προανάκριση, μετά από αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι δράστες της συγκεκριμένης κλοπής ήταν ο 35χρονος και ο 39χρονος.

Στη συνέχεια, από τη συνεχιζόμενη έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι από τον Αύγουστο του 2015 έως και τον Φεβρουάριο του 2016, ο 35χρονος με τον 39χρονο είχαν διαπράξει συνολικά εννέα κλοπές και μία απόπειρα κλοπής σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Σητείας αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές (τηλεοράσεις, ηλεκτρική κουζίνα, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ηχοσύστημα κ.α.), εργαλεία (τρυπάνια, τριβείο πριόνια, αλυσοπρίονο) και διάφορα αντικείμενα, συνολικής πάνω από 10.000 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα σπίτια τους βρέθηκε μέρος των κλεμμένων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.