ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Aνάμεσα στα θύματα των Βρυξελλών Αδέρφια ελληνικής καταγωγής

aderfia_elinikis_katagogis_sta_thimata_ton_brixelon-25-3-16
Μητέρα Ελληνίδα είχαν δύο αδέρφια που άφησαν την τελευταία τους πνοή την Τρίτη το πρωί, στο πιο κεντρικό αεροδρόμιο της Ευρώπης, στις Βρυξέλλες. 

Ο Αλεξάντερ και η Σάσα Πιντσόφσκι ζούσαν το τελευταίο διάστημα στο Βέλγιο, ωστόσο σύμφωνα με τους New York Times, δεν έμεναν στην ίδια χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο πατέρας τους εργαζόταν σε ξενοδοχειακή επιχείρηση και είχαν ζήσει στην Τουρκία, την Ελλάδα και στη Γερμανία. 

Βρέθηκαν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, προκειμένου να ταξιδέψουν για τη Νέα Υόρκη. Ο Αλεξάντερ θα επισκεπτόταν την αρραβωνιαστικιά του, ενώ τα δύο αδέρφια είχαν σκοπό να παραβρεθούν σε έναν γάμο. Την στιγμή της έκρηξης, μιλούσαν στο τηλέφωνο με την μητέρα τους. 

Ο Τζέιμς Κέιν, πατέρας της αρραβωνιαστικιάς του Αλεξάντερ Πιντσόφσκι, Κάμερον, δήλωσε ότι η οικογένεια ενημερώθηκε από τις αρχές ότι τα δύο αδέρφια είναι ανάμεσα στα θύματα της επίθεσης. Ο Αλεξάντερ και η Κάμερον γνωρίστηκαν πριν από πέντε χρόνια στην Βόρεια Καρολίνα και ήταν λάτρεις των ταξιδιών. Σύμφωνα με φίλο της οικογένειας, ο Αλεξάντερ και η Σάσα ήταν διαφορετικοί χαρακτήρες, ωστόσο ήταν πολύ κοντά. 

real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.