ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μεταμόρφωση:Καταδίωξη ληστών με πυροβολισμούς

katadioxi_stin_metamorfosi-18-3-16
Καταδίωξη με πυροβολισμούς, μετά από δύο διαδοχικές ένοπλες ληστείες που πραγματοποίησαν πέντε άγνωστοι, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., στις 4:15 οι πέντε άγνωστοι, που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στην πλατεία Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, από το οποίο αφαίρεσαν τσιγάρα και καπνό.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα οι ίδιοι, πιθανότατα, δράστες εισέβαλαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Τατοΐου στη Μεταμόρφωση, από το οποίο, επίσης, αφαίρεσαν, με την απειλή όπλου, τσιγάρα και καπνό. 

Στο σημείο έφτασε περιπολικό της Άμεσης Δράσης, η οποία είχε κινητοποιηθεί από την πρώτη ληστεία, αλλά ένας από τους δράστες απείλησε με το όπλο τους αστυνομικούς. 

Ένας από τους ενστόλους πυροβόλησε, μάλιστα, στον αέρα για εκφοβισμό και ξεκίνησε καταδίωξη των δραστών, οι οποίοι, όμως, στη συνέχεια κατάφεραν να διαφύγουν.

Από την αστυνομία, όπως αναφέρει το σχετικό τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.


real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.