ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ελ.Τσολάκη: Δεν πιστεύω πως έχω την εξωτερική εµφάνιση που θα άνοιγε πόρτες

tsolaki_den_exo_emfanisi_gia_na_anoixoun_portes-3-3-16
Αν και ακούγεται σαν ανέκδοτο να λέει ένα τόσο όμορφο κορίτσι σαν την Ελένη Τσολάκη πως δεν έχει την εξωτερική εμφάνιση που θα άνοιγε πόρτες, η παρουσιάστρια μιλάει για τα δέκα χρόνια παρουσίας της στην τηλεόραση αλλά και για το αν νιώθει ανταγωνισμό απέναντι στην Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία ηγείται της ομάδας του «Happy Day».

Ένιωσες ποτέ ανταγωνισμό από την πλευρά της Σταµατίνας;

∆εν έχω νιώσει ποτέ ανταγωνισµό. Θα σου δώσω ως παράδειγµα το πιο πρόσφατο συµβάν, όταν η Σταµατίνα µίλησε για εµένα και είπε «ξέρω πως η Ελένη θα ανοίξει κάποτε τα φτερά της».
 
Η Σταµατίνα είναι ένα κορίτσι που δούλεψε και προσπάθησε πολύ, για να µπορεί να απολαµβάνει αυτό που της συµβαίνει. Αγαπάει πολύ τη δουλειά και ξέρει καλά τη διαδροµή του καθενός. ∆εν είµαι άνθρωπος που δηµιουργώ κόντρες και ανταγωνισµούς.

Θεωρείς ότι η εξωτερική σου εµφάνιση σε βοήθησε;
Σίγουρα παίζει ρόλο να είσαι προσεγµένος εµφανισιακά. Αλλά υπάρχουν πολύ πιο ωραίες κοπέλες από εµένα. Σε καµία περίπτωση δεν νοµίζω πως αυτός είναι ο λόγος που σου δίνεται µια δουλειά για 10 χρόνια. 

Μπορεί να πάρεις µια δουλειά λόγω της εµφάνισης και να σταθείς τυχερός στην αρχή. Παρ’ όλα αυτά, δεν πιστεύω πως έχω και την εξωτερική εµφάνιση που θα άνοιγε πόρτες.

Θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό ή αγωνιστή;
Τίποτα στη ζωή, το οποίο έχει διάρκεια, δεν έρχεται εύκολα - βοηθάει και λίγο η τύχη βέβαια. Όποιο βήµα έχω κάνει, έγινε µε αγώνα, προσπάθεια και θέληση. Αλλωστε, αν δεν αγωνιστείς για να κατακτήσεις κάτι, δεν καταλαβαίνεις τη χαρά του.

Σε έχουν πάρει ποτέ τηλέφωνο να παραπονεθούν για κάτι που είπες στην εκποµπή;
Ναι, έχουν υπάρξει τέτοιες στιγµές. Αλλά, αφορά την εκποµπή µας, δεν υπάρχει κακοπροαίρετο σχόλιο. ∆εν θα έλεγα ποτέ κάτι µε εµπάθεια, µε σκοπό να προσβάλω κάποιον. Προσέχω πολύ, γιατί ποτέ δεν θα ήθελα να είµαι στη θέση του θιγόµενου. Επειδή λοιπόν το έχω νιώσει, το προσέχω δύο φορές.

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.