ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Θρίλερ με την διαπραγμάτευση

thriler_diapragmateusis-10-4-16
Καθυστερεί η νέα συνάντηση των υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και Οικονομίας με τους δανειστές. 

Οι σημερινές συναντήσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Γιώργου Κατρούγκαλου και του Γιώργου Σταθάκη με τους επικεφαλής των Θεσμών θα ξεκινήσουν στις 20:00 και όχι στις 17:00 όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα.
Να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών δεν δέχονται ούτε και την βελτιωμένη πρόταση του υπουργείου Οικονομίας για τα «κόκκινα» δάνεια. Η πρόταση προβλέπει την εξαίρεση από την αγορά δανείων για ένα χρόνο (αντί τρία της αρχικής πρότασης) για στεγαστικά επιχειρηματικά και δάνεια ελευθέρων επαγγελματιών που συνδέονται με την πρώτη κατοικία, παρότι το υπουργείο Οικονομίας έχει χαμηλώσει πολύ τον πήχη και στα όρια προστασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από την μείωση του χρόνου εξαίρεσης των δανείων προτείνει πλέον να προστατεύονται από πωλήσεις τα επιχειρηματικά δάνεια μέχρι 75.000 ευρώ (έναντι 500.00 της αρχικής πρότασης), τα δάνεια ελευθέρων επαγγελματιών μέχρι 30.000 ευρώ από 250.000 που προτείνονταν αρχικά και καταναλωτικά δάνεια έως και 5.000 ευρώ, ενώ αρχικά προτείνονταν να προστατεύονται από πωλήσεις κόκκινα δάνεια μέχρι και τα 20.000 ευρώ.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.