ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Υπεραυτοκίνητο κατά παραγγελία

yperautokinito_kata_paraggelia-1-5-16
Οσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το Ford GT, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση. 

Οι αιτούντες θα έχουν την ευκαιρία να προσδιορίσουν το κατάστημα Ford Store από το οποίο επιθυμούν να παραλάβουν το αυτοκίνητό τους και, εάν το αίτημά τους εγκριθεί, θα ολοκληρώσουν την αγορά με τη βοήθεια της νέας υπηρεσίας Ford GT Concierge.

Οι εγκεκριμένοι υποψήφιοι από όλο τον κόσμο θα έρχονται σε επαφή με την υπηρεσία και θα βιώνουν μια εξατομικευμένη εμπειρία - όχι μόνο κατά την παραγγελία και παράδοση του αυτοκινήτου, αλλά και για όσο διάστημα βρίσκεται στην ιδιοκτησία τους.

Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει έναν διαμορφωτή, που προσφέρει στους πελάτες μια πρώτη ευκαιρία να δημιουργήσουν το GT των ονείρων τους και να μοιραστούν την επιλογή τους με τους φίλους τους στα social media. 

Ο διαμορφωτής περιλαμβάνει μια γκάμα εξωτερικών χρωματικών συνδυασμών, ζαντών και υλικών κατασκευής, καθώς και λεπτομέρειες για τις διαθέσιμες επιλογές του εσωτερικού.

Διατίθεται σε οκτώ εξωτερικά χρώματα -ανάμεσά τους το πολυπόθητο Liquid Blue- και τέσσερις επιλογές για το εσωτερικό. Τα οκτώ εξωτερικά χρώματα συνδυάζονται με επτά διαφορετικές επιλογές λωρίδων αμαξώματος, προσφέροντας στους πελάτες τη δυνατότητα να κάνουν το αυτοκίνητό τους μοναδικό. 

Περιορισμένη παραγωγή

Το GT θα είναι ένα από τα πιο μοναδικά προϊόντα στην ιστορία της Ford. Η παραγωγή περιορίζεται στα 250 αυτοκίνητα τον χρόνο και η πρώτη περίοδος παραγγελιών θα καλύψει τα δύο πρώτα χρόνια παραγωγής - συνολικά 500 οχήματα.

Στην Ελλάδα, η νέα προσπάθεια της μάρκας βασίστηκε στην απόσυρση, η οποία συνεχίζεται μέχρι το τέλος Μαΐου. 

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα, με την ονομασία Ecoincentive, προσφέρεται για όλες τις εκδόσεις των οδηγοκεντρικών μοντέλων Fiesta και Focus, μεγιστοποιώντας το όφελος του πελάτη. Πώς γίνεται αυτό; Προσφέρει συνολικό κέρδος ίσο με το διπλάσιο του οφέλους απόσυρσης.

Δηλαδή, στην περίπτωση του Fiesta ο πελάτης επωφελείται με 768 ευρώ επιπλέον του οφέλους της απόσυρσης. 

Κερδίζει 768 ευρώ από την απόσυρση και 768 ευρώ από τη Ford. Σύνολο 1.536 ευρώ καθαρό κέρδος! Επίσης, προνομιακή χρηματοδότηση με σταθερό επιτόκιο 5,4% και διάρκεια αποπληρωμής έως 48 δόσεις. 

Στην περίπτωση του Focus, ο πελάτης επωφελείται με 768 επιπλέον του οφέλους της απόσυρσης. Προνομιακή χρηματοδότηση Ford Credit με σταθερό επιτόκιο 6,4% και διάρκεια αποπληρωμής έως 48 δόσεις. 

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο δίκτυο της Ford σε όλη την Ελλάδα. 

real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.