ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Συνέντευξη Γ. Μπέζου: "Τα πολλά λεφτά μου τα χάλασα σε..."

exomologisi_tou_giani_mpezou-10-5-16
Ο Γιάννης Μπέζος, με εξαιρετική ειλικρίνεια, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό YouWeekly και μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς διαχειρίζεται τα χρήματα και που τα έχει ξοδέψει στην ζωή του.
«Απέκτησα ένα όνομα ισχυρό -όσο ισχυρό είναι– αρκετά μεγάλος. Ήταν μετά τα 35! Επομένως δεν είχα τέτοια προβλήματα. Είχα μια πορεία στο θέατρο πολύ σημαντική. Είχα ήδη γίνει πρωταγωνιστής στο θέατρο και αυτό ήταν πολύ σπουδαίο. Θα τολμήσω να το πω αυτό κι ας παρεξηγηθεί: Δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Τα κέρδισα όλα με το σπαθί μου. Γι’ αυτό πιστεύω ότι οι νέοι άνθρωποι δεν πρέπει να αποκτούν όνομα και να γίνονται γνωστοί εν μία νυκτί, γιατί μετά η πτώση θα είναι δύσκολη…» σχολιάζει ο γνωστός ηθοποιός.
Όσον αφορά την διαχείριση των χρημάτων δηλώνει ότι πάντα ήταν προσεκτικός ειδικά τώρα που η Ελλάδα βρίσκεται σε αυτή τη δυσμενή θέση. Μεταξύ άλλων απαντάει και σχετικά με το που χαλούσε τα λεφτά του:«Τα πολλά λεφτά μου τα χάλασα σε παραγωγές στο θέατρο και στα κεράσματα! Το έχω περιορίσει, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ. Γινόταν όμως λίγο υπερβολικά. Κάνω αυτοκριτική τώρα. Καμιά φορά πρέπει να υπολογίζουμε και τους άλλους. Δηλαδή δεν άφηνα άνθρωπο να πληρώσει ποτέ και αυτό δεν είναι σωστό γιατί και ο άλλος αισθάνεται ότι είναι σαν να φιλοξενείται κάπου… Αλλά το έκανα με την καρδιά μου. Δεν μετανιώνω. Τα λεφτά μου, λοιπόν, τα ξόδεψα σε αυτά και στα ταξίδια».
Όσοι δεν τον γνωρίζουν θα μπορούσαν να τον χαρακτηρίσουν «σκληρό» ενώ στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι διαφορετικά, ο ίδιος εξηγεί: «Αυτό είναι μια παρεξήγηση. Η ευαισθησία μεταφράζεται σε αδυναμία πολλές φορές. Δεν είναι έτσι. Δεν είμαι άλλος, αυτό είμαι. Η αυστηρότητα στη δουλειά μου υπάρχει, είναι αναγκαία».

peoplegreece.com 
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.