ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τι συζήτησε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ με τον Ερντογάν

sizitisi_arxigos_ΓΕΕΘΑ-11-5-16
Μια κατ' ιδίαν συνομιλία είχαν στο περιθώριο της 10ης Διάσκεψης Αρχηγών Ενόπλων Δυνάμεων Βαλκανικών Χωρών στην Κωνσταντινούπολη ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑLPHA, οι δυο άντρες δεν συζήτησαν για το Αιγαίο αλλά για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, καθώς ο Ερντογάν ήθελε να πληροφορηθεί αν εξακολουθούν να γίνονται διαδηλώσεις στην Αθήνα με την ίδια ένταση. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενδιαφέρθηκε να μάθει τα νέα του Κώστα Καραμανλή, της Ντόρας Μπακογιάννη, αλλά και του Δημήτρη Αβραμόπουλου για τον οποίο μάλιστα αποκάλυψε ότι είχαν μια γόνιμη συζήτηση σχετικά με το προσφυγικό. 


Σημειώνεται ότι υπήρξε και συνομιλία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον Τούρκο ομόλογό του. Συμφώνησαν να επαναλειτουργήσει το "κόκκινο τηλέφωνο" μεταξύ των αρχηγών ώστε να εξομαλύνεται η κατάσταση κάθε φορά που ξεφεύγει.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ALPHA, λίγο μετά την αναχώρηση του αρχηγού ΓΕΣ Βασίλη Τελλίδη από τη νησίδα Παναγιά στην περιοχή - στα τουρκικά ύδατα - μαζεύτηκαν τουρκικές ακταιωροί.

Δείτε το βίντεο του ALPHA

Πηγή: www.enikos.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.