ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΝΔ για Κυρίτση: Είναι επικίνδυνοι για την ενότητα των Ελλήνων

nea_dimokratia_ine_epikindini_gia_enotita_ellinon-27-5-16
Σκληρή ανακοίνωση με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση εξέδωσε η ΝΔ. 

«Ο κ. Κυρίτσης, είναι το πραγματικό πρόσωπο του κ. Τσίπρα. Το αποκρουστικό πρόσωπο του διχασμού, του φθόνου και του μίσους. Η βουλιμία για εξουσία, τους οδηγεί στο να διχάζουν τους Έλληνες», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Και προστίθεται: «Όσο περισσότερο φορτώνουν βάρη στον ελληνικό λαό, όσο περισσότερο βυθίζονται στα αδιέξοδά τους τόσο περισσότερο υβρίζουν και διχάζουν. 

Το κάνουν συνειδητά. 

Το κάνουν απροκάλυπτα.

Το κάνουν κυνικά. 

Αυτή είναι η στρατηγική τους. 

Είναι επικίνδυνοι για την ενότητα των Ελλήνων, για το παρόν και το μέλλον της χώρας».

Επιμένει ο Κυρίτσης: Μας ψήφισαν για να επιβαρύνουμε τους «μενουμευρωπαίους»Νωρίτερα, με νέες δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου για το προσφυγικό επέμεινε στην τοποθέτησή του για συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να επιβαρύνει όσους ψήφισαν «Ναι» στο δημοψήφισμα του Ιουλίου.«Εννοούσα τα ευπορότερα στρώματα, τις κατά τεκμήριο εύπορες κοινωνικές ομάδες, που έδωσαν τα μεγαλύτερα ποσοστά στις δυνάμεις του “Ναι” στο δημοψήφισμα και τα χαμηλότερα ποσοστά στο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου», είπε σήμερα (27/05) ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.Μιλώντας στον Σκάι, ανέφερε ότι οι λαϊκές δυνάμεις που ψήφισαν «Όχι» στο δημοψήφισμα δεν τάχτηκαν υπέρ του Μνημονίου αλλά ψήφισαν τον Σεπτέμβριο τον ΣΥΡΙΖΑ για να διαχειριστεί καλύτερα το Μνημόνιο. Ο ίδιος ισχυρίστηκε, μάλιστα, πως κάτι αντίστοιχο είχε πει την περασμένη Κυριακή στη Βουλή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.




Μπακογιάννη: Καλλιεργείται ένας διχασμός 

Τη θέση ότι «αυτό το οποίο καλλιεργείται σήμερα είναι ένας διχασμός», εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας το ίδιο θέμα.

«Η δήλωση θεωρώ ότι έχει πολύ μεγάλο βάρος, γιατί ο Κυρίτσης λέει αυτά τα οποία πραγματικά σκέφτονται. Πολλές φορές του ξεφεύγουν, αλλά τα λέει. Αυτό το ταξικό και διχαστικό δεν υπήρχε στην Ελλάδα», ανέφερε.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει τον πήχη τον πλουσίων ακριβώς στο όριο της φτώχειας. 



real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.