ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πάνω από τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία - Ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο

kairos_22_6_16
Περαιτέρω - αν και μικρή - πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται να υπάρξει σήμερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ωστόσο η ζέστη θα είναι και πάλι αισθητή. 

Ο καιρός αναμένεται να είναι γενικά αίθριος και μόνο στα ηπειρωτικά κατά το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. 

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι ασθενείς έως μέτριοι αλλά στο Αιγαίο θα είναι μέτριοι έως ισχυροί και κατά τόπους πολύ ισχυροί, έως σχεδόν θυελλώδεις.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά στις ανατολικές ακτές 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις και υπάρχει μικρή πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. 

Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 και παροδικά 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς.

Στη βόρεια Ελλάδα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 36 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 20 έως 37, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 34, στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 35 και στην Κρήτη από 19 έως 33.

Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ με εξαίρεση την περιοχή του Θερμαϊκού, όπου θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και κατα περιόδους 4 μποφόρ. 

Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά 4 μποφόρ.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.