ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ο νέος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το μαύρο μολύβι

molibi_neos_tropos-4-6-16
Ένα από τα makeup trends της άνοιξης είναι τα τονισμένα μάτια. Ενώ όλο το υπόλοιπο πρόσωπο παραμένει στους φυσικούς χρωματικούς τόνους, χωρίς blush και με χείλη σε natural αποχρώσεις, τα μάτια κεντρίζουν την προσοχή. 

Μία από τις προτάσεις για το μακιγιάζ των ματιών που είδαμε στα ανοιξιάτικα catwalks είναι η επαναφορά του μαύρου μολυβιού αλλά και του eyeliner.
 
Εκτός από την κλασσική γραμμή που έχουμε όλες δοκιμάσει, οι makeup artists μας δίνουν διαφορετικές εκδοχές, εκ των οποίων αρκετές μπορούμε να τις πετύχουμε μόνες μας.

Το μαύρο μολύβι περιγράφει στο σχήμα του ματιού και αναδεικνύει το βλέμμα ενώ το eyeliner επηρεάζεται από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 και το μεταμορφώνει ανάλογα με την επιθυμία μας. 

Ανάλογα με το σχήμα και το τελικό αποτέλεσμα που θέλουμε πρέπει να βρούμε και τον κατάλληλο τρόπο που θα χρησιμοποιήσουμε το μαύρο μολύβι ή το eyeliner. 

Extra tips:
Αν επιλέξετε να βάλετε το μολύβι στο εσωτερικό των ματιών τότε πάρτε ένα μαλακό για να αποφύγετε τους ερεθισμούς.

Αν δυσκολεύεστε με τη χρήση του eyeliner, κάντε μία έρευνα στην αγορά. Υπάρχουν πολλά με διαφορετικούς τρόπους χρήσης που είναι πολύ πιθανό να σας διευκολύνουν.

Πηγή: jenny,gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.