ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αυτό είναι το αντικείμενο που δέν πρέπει να ακουμπάτε στα δωμάτια των ξενοδοχείων

ta_antikimena_pou_den_akoumpame_se_xenodoxia
Η τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει και το καλοκαίρι αποτελεί...
την εποχή που γεμίζουν τα περισσότερα ξενοδοχεία.

Κάνοντας τον προγραμματισμό των διακοπών φίλοι, ζευγάρια και οικογένειες που ψάχνουν το ιδανικό ξενοδοχείο έχουν ως βασικό κριτήριο εκτός από την τιμή του, την καθαριότητά του καθώς κανείς δεν θέλει να έρθει αντιμέτωπος με ένα βρώμικο δωμάτιο ή ένα ελλιπώς καθαρισμένο μπάνιο. Αρκετοί είναι εκείνοι μάλιστα που σε κάποιες περιπτώσεις είτε επιλέγουν ξενοδοχεία είτε ενοικιαζόμενα δωμάτια, παίρνουν μαζί τους τις δικές τους πετσέτες ή και μαξιλαροθήκες.

Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα δεν είναι τα λευκά είδη το πιο βρώμικο αντικείμενο σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που θα πρέπει να αποφεύγεται από τους παραθεριστές. Η έρευνα που παρουσίασε το ABC news μπορεί να ξαφνιάσει αρκετούς.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, τα γυάλινα ποτήρια είναι το αντικείμενο που δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μέσα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Η έρευνα για τα ξενοδοχεία πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχεία της Αμερικής, όπου και οι αρμόδιοι κατάλαβαν πως τα ποτήρια μέσα στα δωμάτια δεν άλλαζαν τόσο συχνά. Για παράδειγμα αν τα ποτήρια δεν είχαν χρησιμοποιηθεί από τους προηγούμενους πελάτες τότε το προσωπικό δεν τα είχε αντικαταστήσει με αποτέλεσμα να συγκεντρώνουν σκόνη και άλλους μικροοργανισμούς.


tro-ma-ktiko
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.