ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την επαναλειτουργία της ΕΡΤ

gia_tin_simplirosi_enos_etous_gia_tin_ert-12-6-16
«Μετά το "μαύρο" που επέβαλε η κυβέρνηση Σαμαρά τον Ιούνιο του 2013, η επαναλειτουργία της ΕΡΤ από την παρούσα κυβέρνηση σηματοδότησε μια νέα αρχή για την ενημέρωση, τη δημοκρατία και τα δημόσια αγαθά. Έναν χρόνο μετά την επανέναρξη του δημόσιου φορέα της ραδιοτηλεόρασης, η μάχη για την αδέσμευτη και πλουραλιστική ενημέρωση με σεβασμό στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας συνεχίζεται».
 
Αυτό αναφέρει ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για τη συμπλήρωση ενός έτους από την επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει τον αγώνα για μια δημόσια τηλεόραση ανοιχτή στην κοινωνία, που θα συμβάλλει στην προαγωγή του πολιτισμού» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Οι ΑΝΕΛ
«Συμπληρώθηκε ένα χρόνος από την επαναλειτουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, μετά το φασιστικό κλείσιμό της με προσωπική εντολή Σαμαρά που παρέπεμπε σε ολοκληρωτικά καθεστώτα. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση είναι και πάλι στις επάλξεις, εδώ και ένα χρόνο για να υπηρετεί την αμερόληπτη και πλουραλιστική ενημέρωση και την ποιοτική ψυχαγωγία. Γιατί αποτελεί ένα από τα βάθρα της Δημοκρατίας» δήλωσε η Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, καταλήγοντας: 

«Οι ΑΝΕΛ εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές μας στους εργαζόμενους της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους για την κατάκτηση ακόμη υψηλότερων ποιοτικών στόχων».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.