ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Οι Συμμαθητές: Αυτό είναι το φινάλε τους

simathites_to_finale_tous-6-6-16
Οι Συμμαθητές,  είναι και από τις πρώτες σειρές φέτος που πήραν το «πράσινο φως» για να συνεχίσουν για ακόμη έναν κύκλο επεισοδίων από τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με το Mytv, τρεις γυναικείοι χαρακτήρες θα κληθούν να κάνουν μια μεγάλη επιλογή. Η Μαριλένα θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα που θα της θέσει η Ίρις. Συγκεκριμένα, η τελευταία λέει στην αδελφή της πως ο μοναδικός τρόπος για να παραιτηθεί από την προσπάθεια να καταστρέψει την Κούλντογκ και να περάσει στα χέρια της είναι να εγκαταλείψει η Μαριλένα τον Ανδρέα, αφήνοντας τον δρόμο ελεύθερο για να τον διεκδικήσει εκείνη.

Οπότε η Μάριλένα έχει να επιλέξει ανάμεσα στον μεγάλο ερωτά της για τον Ανδρέα και τη σωτηρία της εταιρείας, που έχτιζε ο πατέρας της όλα αυτά τα χρόνια. Η Βάλια, από την άλλη, έπειτα από το τελεσίγραφο του Φρίντομ, θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε εκείνον και τη Μαριλένα για το αν θα ανακατευτεί πάλι στη ζωή της για να τη βοηθήσει να βγει από το αδιέξοδο που βρίσκεται. Η Τατιάνα έχει να λύσει ακόμη ένα πιο σοβαρό και περίπλοκο ζήτημα: αν τελικά θα κάνει τεστ DΝΑ - στο παιδί της για να δουν αν είναι του Παύλου ή του Αριστείδη. Ουσιαστικά θα πρέπει να διαλέξει αν θα σώσει την Κούλντογκ, καθώς, αν αποδειχθεί πως το παιδί της είναι του Αριστείδη, τότε, λόγω του καταστατικού του ιδρύματος, έχει δικαίωμα στις μετοχές, και έτσι μειώνεται αυτόματα το ποσοστό της Ίριδας, που χάνει την πλειοψηφία και δεν μπορεί να αποκτήσει την Κούλντογκ.

Από την άλλη, όμως, γνωρίζει πώς ο Παύλος θα την αφήσει αν δουν πως το παιδί δεν είναι δικό του, καθώς η ιστορία με τον Άρη θα επαναληφθεί και ο γάμος τους θα διαλυθεί. Τέλος, ο Ανδρέας, ύστερα από κάποιες πληροφορίες που ανακάλυψε, θα πρέπει να κάνει ένα μεγάλο και επικίνδυνο ταξίδι προκειμένου να βρει κάποιες αποδείξεις που χρειάζεται όσο αφορά τη ζωή και το παρελθόν της Ίριδας και να σώσει την Κούλνυογκ. Στο τελευταίο επεισόδιο, οι ήρωες θα πάρουν τις αποφάσεις τους, αν και τις συνέπειες αυτών ο σεναριογράφος και οι συντελεστές μας τις αφήνουν για τον τρίτο κύκλο.

Πηγή: faysbook.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.