ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η νύφη τον έπιασε με την γραμματέα του… τρεις ημέρες πριν το «μυστήριο»!

epiase_ton_gampro
Και μπορεί η νύφη να ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και να έδειχνε χαμογελαστή και τρισευτυχισμένη, όμως η καρδούλα της ήξερε… τι είχε περάσει τις προηγούμενες ημέρες!
Τρεις μόνο ημέρες πριν τον γάμο «συνέλαβε» επ’ αυτοφώρω τον μέλλοντα σύζυγό της… με την γραμματέα του! Όχι στο κρεβάτι, αλλά... σε ερωτικές περιπτύξεις που έδειχναν ότι όντως... κάτι συνέβαινε!
Η «σύλληψη» έγινε μπροστά και στα μάτια της κουμπάρας η οποία εκείνη την ώρα συνόδευε τη νύφη για κάποιες δουλειές!
Το τι έγινε μέσα στο γραφείο του επιχειρηματία συζύγου… δεν περιγράφεται! Η γυναίκα απειλούσε … Θεούς και δαίμονες! Έφτασε στο σημείο να δηλώνει πως… θα του βάλει φωτιά στο γραφείο!
Έτρεξε γρήγορα στο πατρικό της σπίτι, βρήκε την μητέρα της, της περιέγραψε όλο το συμβάν, όμως η «μαμά» είχε… άλλη άποψη! Επ’ ουδενί δεν ήθελε να χωρίσει, πόσο μάλλον να μην γίνει ο γάμος. Της είπε να «το καταπιεί» και να «σκάσει»! Άλλωστε η νεαρά προερχόταν από «μεσαία» οικογένεια, ενώ ο επιχειρηματίας γαμπρός… έχει αρκετό χρήμα! Αλλά και όμορφη γραμματέα, όπως φάνηκε! Η οποία ήταν καλεσμένη στον γάμο και μάλιστα η νύφη… ξεροκαταπίνοντας, την ασπάστηκε όταν η όμορφη ερωμένη την πλησίασε για ευχές.
Αμέσως μετά τον γάμο η νύφη «απαίτησε» την απόλυση της γραμματέως, όμως ο επιχειρηματίας... αρνήθηκε να προβεί σε κάτι τέτοιο!
Άλλωστε η δικαιολογία που έδωσε στην γυναίκα του για την «Περίπτυξη» ήταν ότι «δεν συμβαίνει κάτι ανάμεσά τους και πως όλα γίνονταν… στο πλαίσιο της φιλίας που έχουν, για πλάκα»!
πηγή: dete.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.