ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Απολογούνται οι «11» για το εμπόριο ναρκωτικών – Αναζητούν έναν ακόμα

apologounte_oi_11_gia_emporio_narkotikon
Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσουν οι 11 συλληφθέντες την προσεχή Δευτέρα προκειμένου να απολογηθούν για το εμπόριο των ναρκωτικών.

Πρόκειται για τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που εξάρθρωσαν χθες οι αστυνομικές αρχές των Χανίων σχετικά με την παράνομη δραστηριότητα εγκληματικής οργάνωσης που κατείχαν και διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Ως μέλη της οργάνωσης συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα, ηλικίας από 30 έως 62 ετών, ενώ αναζητείται και ένας 39χρονος, οι οποίοι είχαν διακριτούς ρόλους και διακινούσαν, αποθήκευαν και “έσπρωχναν” τα ναρκωτικά στους πελάτες τους.

Αρχηγός της οργάνωσης, φέρεται να είναι ένας 33χρονος, ο οποίος διατηρούσε ένα είδος καταστήματος στην περιοχή του Αποκορώνου στα Χανιά, όπου εκεί κανόνιζε, οργάνωνε και διοχέτευε τις ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών στα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης, ώστε με τη σειρά τους να τα “πασάρουν” στην αγορά.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα ο 33χρονος ήταν “μετρ” του είδους και “παλιά καραβάνα”, καθώς διακινούσε ναρκωτικές ουσίες τα τελευταία 15 χρόνια.

Η δραστηριότητα της οργάνωσης έφτανε στους νομούς Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου.

Σε έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, Αποκορώνου και Ρεθύμνου, σε σπίτια και αποθηκευτικούς χώρους των μελών, καθώς και στην επιχείρηση του 33χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: •10.565 ευρώ, ως προερχόμενα από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, •ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, • ναρκωτικά δισκία τα οποία στερούντο απαιτούμενη ιατρική συνταγή, •4 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, •ποσότητα καπνού, ο οποίος δεν έφερε την απαιτούμενη ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερείται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης, •25 συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ως μέσα τέλεσης έκνομων ενεργειών και •3 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

ΠΗΓΗ: cretapost.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.