ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ανατριχιαστικές εικόνες! Αυτό είναι το αγοράκι που μεταμορφώνεται σε δέντρο

metamorfonete se dentro
Ο μικρός Ripon Sarker είναι ένα αγοράκι που πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, η οποία κάνει τα χέρια και τα πόδια του να μοιάζουν σαν να μετατρέπονται σε δέντρα...

Ο 7χρονος πάσχει από τη λεγόμενη επιδερμική δυσπλασία με αποτέλεσμα να έχει αυτή την εικόνα το δέρμα του. Το αγοράκι από το Μπαγκλαντές έγινε αυτό το μήνα δεκτό σε νοσοκομείο για πρώτη φορά επειδή η οικογένειά του, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά τη θεραπεία το προηγούμενο διάστημα.

«Οι γιατροί λένε ότι δεν έχουν γίνει ακόμη δοκιμές σε αυτόν, αλλά θα εξετάσουν το θέμα πριν από τη θεραπεία» ανέφερε ο πατέρας του όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Ο Ripon ταλαιπωρείται πολύ από αυτή την κατάσταση, ενώ δεν μπορεί να περπατήσει ή να φάει μόνος του λόγω των χαρακτηριστικών του που μοιάζουν με δέντρο όπως λένε οι γιατροί.

Ελπίζουν ωστόσο και είναι αισιόδοξοι ότι μελλοντικά θα μπορεί να κινεί χέρια και πόδια κανονικά και θα έχει μια φυσιολογική καθημερινότητα.

Τα συμπτώματα του 7χρονου είναι παρόμοια με αυτά του 26χρονου Abul Bajander, ο οποίος ονομάστηκε «άνθρωπος δέντρο» και ήταν στην ίδια κατάσταση με το παιδί.

Οι γιατροί πάντως είναι αισιόδοξοι για την πορεία του μικρού νεαρού ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να εφαρμόσουν μια κατάλληλη θεραπεία.

Όπως ανέφεραν η κατάσταση του 26χρονου ήταν πιο δύσκολη από αυτή του 7χρονου. Θεωρούν μάλιστα ότι μπορεί να καταφέρουν να λύσουν το πρόβλημα με μερικές επεμβάσεις στο μέλλον.

Αυτό βέβαια που αποτελεί μεγάλο εμπόδιο είναι η οικονομική κατάσταση της οικογένειας, που είναι πολύ άσχημη και δεν επιτρέπει δαπάνες.

metamorfonete se dentro1
agoraki metamorfonete se dentro


loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.