ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτελέσματα της διαβούλευσης για το πρόγραμμα της ΝΔ

siriza gia apotelesmata diabouleusis
«Τα αποτελέσματα της "διαβούλευσης" επιβεβαιώνουν τις νεοφιλελεύθερες επιλογές του κ. Μητσοτάκη: απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, διάλυση του κοινωνικού κράτους, νέες απολύσεις στο δημόσιο, ασυλία για όσους φοροδιαφεύγουν, συνέχιση του ίδιου καθεστώτος στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο...».

Αυτό τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιο του σχετικά με τις δηλώσεις του Κωστή Χατζηδάκη για το πρόγραμμα της ΝΔ και αναφέρει, σχετικά με τον τρόπο που τέθηκαν τα ερωτήματα της ηλεκτρονικής διαβούλευσης που εξήγαγε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι «προφανώς ο κ. Μητσοτάκης δεν ήθελε να ακούσει τους πολίτες, αλλά να δώσει κοινωνική νότα στις βασικές κομματικές του γραμμές».

Ειδικότερα, στο σχόλιο του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Διαβάσαμε με ενδιαφέρον την "ηλεκτρονική διαβούλευση" που διεξήγαγε η Συγγρού, της οποίας τα "αποτελέσματα" δημοσιεύτηκαν σήμερα στον Τύπο.
Αυτό που ξεχωρίζει στη συγκεκριμένη "διαβούλευση" δεν είναι τόσο οι απαντήσεις αλλά κυρίως οι ερωτήσεις, ο τρόπος που έχουν διατυπωθεί και οι επιλογές που δόθηκαν στους πολίτες που συμμετείχαν.

Μία σειρά "ερωτημάτων" με τα οποία η πολιτική ηγεσία της Δεξιάς επιδίωξε να βάλει όσους συμμετείχαν, καλή τη θέληση, στα στενά παπούτσια της νεοδημοκρατικής ρητορικής.

Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης δεν ήθελε να ακούσει τους πολίτες, αλλά να δώσει κοινωνική νότα στις βασικές κομματικές του γραμμές.

Τα αποτελέσματα της "διαβούλευσης" επιβεβαιώνουν τις νεοφιλελεύθερες επιλογές του κ. Μητσοτάκη: απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, διάλυση του κοινωνικού κράτους, νέες απολύσεις στο δημόσιο, ασυλία για όσους φοροδιαφεύγουν, συνέχιση του ίδιου καθεστώτος στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο..

ΥΓ: Η αλήθεια είναι ότι μας είχε λείψει η "επιστημονικότητα" των γκάλοπ του κ. Θεοδωρικάκου ο οποίος πλέον μεταλαμπαδεύει -καθώς φαίνεται- την εμπειρία του στη Νέα Δημοκρατία».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.