ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αυτά είναι τα μετάλλια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο

brazilia metalia
Τα… πολυπόθητα μετάλλια που κρεμούν στο στήθος τους οι αθλητές που  διαπρέπουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 (5-21 Αυγούστου)...

 Αυτά είναι τα μετάλλια, που αποτελούν όνειρο για κάθε αθλητή, που παίρνει μέρος στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, σε μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Ρίο ντε Τζανέιρο. 
metalia olimpiakon agonon

Το κάθε μετάλλιο ζυγίζει 500g και για την κατασκευή τους έχουν χρησιμοποιηθεί κατά το ήμισυ ανακυκλώσιμα υλικά, Μάλιστα η κορδέλα που τα συνοδεύει έχει φτιαχτεί κατά 50% από ανακυκλωμένο PET.

 Όλα τα μετάλλια, χρυσά, αργυρά, χάλκινα, που θα απονέμονται τόσο στους Ολυμπιακούς, όσο και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες θα απεικονίζουν, όπως συμβαίνει παραδοσιακά, από τη μία πλευρά τους τη Θεά Νίκη στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, με την Ακρόπολη στο βάθος. 
metalia olimpiakon agonon rio

Από την άλλη θα έχουν το λογότυπο του Rio 2016 με τους Ολυμπιακούς κύκλους, που θα περιστοιχίζονται από ένα εικονικό δάφνινο στεφάνι. 
Τα ολυμπιακά μετάλλια όμως έχουν ελληνικό χρώμα και για έναν ακόμη λόγο, καθώς τα σχεδίασε η σχεδιάστρια κοσμημάτων Έλενα Βότση.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.