ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

6 φράσεις που καταστρέφουν τη σχέση σου.

frasis-pou-katastrefoun-mia-sxesi
Αυτό που λένε ότι η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει...
δεν είναι λάθος τελικά

1. ''Τέλος πάντων, ναι''
Τα passive agrresive σχόλια πολλοί αγάπησαν (όταν τα έκαναν εκείνοι, όχι όταν τα άκουγαν) αλλά τους τσακωμούς κανείς. Άνοιξε το στόμα σου και μίλα σαν άνθρωπος και όχι σαν κακομαθημένο 10χρονο που αρνείται να πει τι έχει, γιατί αλλιώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μην λύσεις το θέμα που έχεις με τον φίλο σου και να μείνετε τσακωμένοι για πολύ καιρό.

2. ''Εσύ φταις για αυτό''
Ποτέ δεν φταίει μόνο ένας. ΠΟΤΕ. Και ακόμα και να φταίει ο άλλος για κάτι με το να τον κατηγορείς έτσι απροκάλυπτα αντί να συζητήσεις το θέμα μαζί του και να βρείτε μια λύση δεν θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα ούτε θα λυθεί το πρόβλημα.

3. ''Κάνε ό,τι θέλεις''
Αφού δεν θέλεις να κάνει ό,τι θέλει γιατί το λες αυτό ε; Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκνευρίσεις ακόμα περισσότερο τον άλλον και να κάνει κάτι από αντίδραση- και όλοι ξέρουμε πως θα πάει αυτό (χάλια).

4. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό τώρα
Είναι λογικό να θέλεις να πάρεις λίγο το χρόνο σου και να ηρεμήσεις, όταν σε απασχολεί κάτι σχετικά με τον φίλο σου, αλλά όταν αποφεύγεις να μιλήσεις για κάποιο θέμα όταν πρέπει δεν κερδίζεις κάτι- ίσα ίσα παρατείνεις την ένταση.

5. Ποτέ δεν/ Πάντα
Από τη στιγμή που θα κατηγορήσεις τον άλλον ότι ποτέ ή πάντα κάνει το χ, ψ πράγμα το κακό έχει γίνει. Όταν είσαι τόσο απόλυτη στις δηλώσεις σου τίποτα δεν πάει καλά στην κουβέντα που ακολουθεί.

6. Είσαι πολύ... (βάλε όποιο κοσμητικό επίθετο θέλεις!)
Όταν τσακώνεστε και βρίζεις τον άλλον (ακόμα και όταν έχεις δίκαιο) σημαίνει ότι θέλεις να τον πληγώσεις- πολύ, οπότε στην προκειμένη μπες στη θέση του και σκέψου κατά πόσο θα ήθελες να σου συμπεριφερθεί και σένα έτσι.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.