ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Επίθεση Καμμένου στον Άδωνι και κάλεσμα στον Μητσοτάκη

kammenos
Με μία σκληρή δήλωση ο Πάνος Καμμένος, καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «επιλέξει ανάμεσα στην ψυχή του καραμανλισμού, στον Βύρωνα Πολύδωρα ή στους θιασώτες του Παττακού και στους βιβλιοπώλες των ρατσιστικών και αντισημιτικών βιβλίων που έχει επιλέξει σήμερα ως αντιπρόεδρο», φωτογραφίζοντας τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Βύρωνα Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡ. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη Δημοκρατία η αποδοχή εκ μέρους του της θέσης αυτής», αναφέρει αρχικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και συνεχίζει:

«Καλώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιλέξει ανάμεσα στην ψυχή του καραμανλισμού, στον Βύρωνα Πολύδωρα ή στους θιασώτες του Παττακού και στους βιβλιοπώλες των ρατσιστικών και αντισημιτικών βιβλίων που έχει επιλέξει σήμερα ως αντιπρόεδρο και στελέχη του».

«Είναι η ώρα να αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν θα βάλει οριστική ταφόπλακα στην ψυχή της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Πρέπει επιτέλους να αποφασίσει με ποιους θα είναι», πρόσθεσε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ.



«Χαιρετίζουμε την πρόταση του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα να αναλάβει ο Βύρων Πολύδωρας καθήκοντα προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ). Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θεωρούμε ότι η προσωπικότητα του Βύρωνα Πολύδωρα πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο θεσμός για αυτή τη θέση» δήλωσε νωρίτερα η εκπρόσωπος του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου και σημείωσε:

«Η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει, επιτέλους, να συναινέσει στο αίτημα για την άμεση συγκρότηση του ΕΣΡ, ώστε να πάψει να επικρατεί το καθεστώς ανομίας και αναρχίας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να αφήσει κατά μέρος τα κάθε είδους μικροπολιτικά παιχνίδια της».

«Όταν η σημερινή ΝΔ των Μητσοτάκη - Σαμαρά απορρίπτει για την προεδρία του ΕΣΡ τον Βύρωνα Πολύδωρα, πολιτικό με πεντακάθαρες περγαμηνές ηθικής και εντιμότητας και ο οποίος - κυρίαρχο στοιχείο - προέρχεται από τις πολιτικές ρίζες του ιδρυτή της παράταξης Κωνσταντίνου Καραμανλή, τότε αντιλαμβάνεται ο καθένας σε ποιο μόρφωμα έχει μετατραπεί αυτό το κόμμα. Για την ιστορία να υπενθυμίσω ότι ο σημερινός πρόεδρος της λεγόμενης ΝΔ είχε καταψηφίσει και τον καραμανλογενή Προκόπη Παυλόπουλο για ΠτΔ».

Αυτό αναφέρει, εξάλλου,  σε σχόλιό του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.

«Πέρα από το χρόνιο κόμπλεξ για τον καραμανλισμό, η σημερινή ηγεσία της ΝΔ είναι προφανές για μία ακόμα φορά, ότι δεν θέλει λύση για το θέμα του ΕΣΡ. Να μη ξαναλέμε τα ίδια... Απλώς στο σημερινό μου σχόλιο έβαλα μία άλλη πολιτική διάσταση, που πρέπει να απασχολήσει μία τεράστια πλειοψηφική μερίδα των ψηφοφόρων της ΝΔ» καταλήγει το κυβερνητικό στέλεχος.


real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.