ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

H Ζωγραφική στα Windows θα μετατρέπει τις ζωγραφιές σε 3D

microsoft
Η Microsoft ετοιμάζει μια νέα έκδοση του Paint, της εφαρμογής ζωγραφικής που συνοδεύει επί σειρά ετών τα Windows. Βίντεο που παρουσιάζουν το Paint σε έκδοση preview δείχνουν το χρήστη να ζωγραφίζει με τη χρήση πένας σε οθόνη. Η εικόνα γίνεται εντυπωσιακή όταν κατορθώνει να αποσπάσει τη ζωγραφιά από το υπόβαθρο και να την μετατρέψει σε τρισδιάστατο αντικείμενο με ευκολία. 

Στις 26 Οκτωβρίου, η Microsoft ανακοίνωσε ότι όταν 400 εκατομμύρια υπολογιστές εγκαταστήσουν το Creators Update στα Windows 10 θα μπορούν να κάνουν λήψεις 3D, να τυπώνουν σε 3D και να κοινοποιούν τις τρισδιάστατες δημιουργίες τους.

Η προσπάθεια ξεκινά από τις λήψεις φωτογραφιών αντικειμένων γύρω-γύρω (360 μοίρες) από φορητές συσκευές με Windows αρχικά και αργότερα, από smartphone/tablet με Android και iOS. Οι λήψεις αυτές εισάγονται στη συνέχεια προς επεξεργασία στο Paint3D.

Η δημιουργία τρισδιάστατων ζωγραφιών όμως μπορεί να ξεκινήσει και χωρίς λήψη 3D, απευθείας από τη νέα εφαρμογή για ζωγραφική των Windows.

To Paint3D είναι άμεσα διαθέσιμο σε όσους εγγραφεί ως Windows Insiders που δοκιμάζουν ό,τι νεότερο προορίζεται για όλες τις μηχανές Windows και στους υπόλοιπους αναμένεται με το Creators Update στις αρχές του 2017.

Πηγή: in.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.